3-retters middag serveres alle dager kl. 18.30. Hvis dere ikke bor hos oss må middag forhåndsbestilles før kl. 17 samme dag.

Her er vår middagsmeny:

Uke 1 (uker 47,49,1,3,5,7,9,11,13)

Mandag
Rosastekt reinsdyr fra Røros, sylta blomkål og kålrabi, piska Avdemrømme, purreaske
Inneholder: melk (upasteurisert), sennep

Skinnstekt fjellørret, appelsinparfymert brokkoli-couscous, sauterte grønnsaker, hvitvinssaus, dillpoteter
Inneholder: fisk, melk, sennep, sulfitt, selleri

Karamellpudding med cognackrem, sprø pistasjkjeks
Inneholder: melk, egg, pistasjnøtter, hvete

Tirsdag
Hjemmegravet laks, eple- & sellerisalat, sennepsflarn
Inneholder: fisk, sennep, havre, selleri, melk, egg

Langsteikt lokalt storfekjøtt fra Mjøskjøtt, bakte beter, pastinakkpuré, kremet steinsoppsaus, saltbakte Amandinepoteter
Inneholder: melk, sennep, sulfitt

Karamellisert valnøttpai, servert med Nyrkrem og revet sjokolade
Inneholder: hvete, egg, melk, soyalecithin

Onsdag
Gresskarsuppe med egg og rømme
Inneholder: melk, egg

Urtebakt Liveche kyllinglår, med dampa vintergrønnsaker, bulgurpilaff og estragonsaus.
Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt, hvete

Brownie med Yuzuis på kardemommeknas
Inneholder: hvete, egg, melk, soyalecithin

Torsdag
Spekeskinke fra Bjorli, salat og Sæterost fra Brimi sæter
Inneholder: melk (upasteurisert)

Skinnsteikt torsk, ertepure, bakte tomater, nøttesmør med soya, småpoteter
Inneholder: fisk, soya, hvete, melk

Brunostvaffel, rømmekrem, multer, appelsinkaramellisert popcorn
Inneholder: melk (upasteurisert), hvete, egg

Fredag
Bakte beter med Haukelichevre, grønnkål, rista valnøtter, honning- og bringebærvinagraitte
Inneholder: geitemelk, valnøtter, sulfitt

Hjort flatbiff, broccoli- og baconpannekake med tyttebær, smørdampa rosettkål. Solbærsaus og rotfruktchips.
Inneholder: melk, egg, hvete, sennep, sulfitt, selleri

Marsipanisparfait, appelsinsirup og sjokoladesvamp
Inneholder: hvete, egg, melk

Lørdag
Sylta ørret og grønnsaker, rugsmuler, pepperrotkrem
Inneholder: fisk, hvete, bygg, rug, melk, sennep

Andebryst av Norsk Gårdsand, hjemmelaget rødkål, appelsinglasert gulrot, selleri- og potetpure, anissjy
Inneholder: melk, selleri, sulfitt, sennep

Sjokolade- og Huldreostmousse, tindvedkrem, fettbrød fra Øyens hjemmebakeri
Inneholder: melk (upasteurisert), hvete, egg, soyalecithin

Søndag
Klassisk løksuppe med Jarlsberggratinert toast
Inneholder: melk, sulfitt, rug, bygg, hvete, havre

Glasert røkt svinekam med einebær. Servert med rosin- og chipothlecouscous, stekte epler og grønnkål, grønne bønner og sjysaus
Inneholder: melk, sennep, hvete

Melkepudding med hvit sjokolade. Kirsebærgele og karamellisert hvit sjokolade
Inneholder: melk, soyalecithin

Uke 2 (uker 48, 50, 2,4,6,8,10,12,14,16)

Mandag
Mousse av andelever fra Norsk Gårdsand, eplegele, ruccola
Inneholder: melk, sulfitt

Ovnsbakte stykker av ørret, asparges, smørsaus med ørretrogn og urter, perlespelt fra Holli mølle
Inneholder: fisk, melk, spelt
Bringebærkrem, kakaosmuler og lakrisis Fra Vågå
Inneholder: hvete, egg, melk

Tirsdag
Grov rugvaffel med salat, Avdemrømme, røkt laks og dill
Inneholder: fisk, egg, melk(upasteurisert), rug, hvete

Kremet viltgryte, mandelpotetpure, rotgrønnsaker, rørte tyttebær
Inneholder: melk, selleri

Fløtepudding med multer, sylta multer og kokosflak
Inneholder: melk

Onsdag
Kremet soppsuppe garnert med kantareller og gressløk
Inneholder: melk

Rosastekt mørbrad av norsk lam, rosmarinsjy, løkterte med Chevre og rosmarin, glaserte beter, byggrynsrisotto av Skjåkgryn
Inneholder: melk (upasteurisert), geitemelk, bygg, hvete, sulfitt, selleri, sennep

Kryddersylta bær med Avdemrømmekrem og hippen
Inneholder: melk, hvete, egg

Torsdag
Varmrøkt andebryst på salat, med gresskarpure og sylta flaskegresskar
Inneholder: sennep

Forsiktig bakt kveite på Puy-linseragu, skalldyrssaus, stekt blomkål, småpoteter
Inneholder: fisk, melk, sjøkreps, reker, hummer, selleri, sulfitt, sennep

Brødpudding med rosiner og sjokolade, Akevittsaus
Inneholder: melk, egg, hvete, rug, bygg, soyalecithin

Fredag
Krem av Haukelichevre, salat, Fenalår fra Bjorli og spekepølse av Boergeit fra Øvre Aaseng gard. Flatbrød fra Øyen hjemmebakeri
Inneholder: melk, hvete, rug, bygg

Kylling fra Hovelsrud gård. Servert med rødbetpure, gnocchi, paprika og squash med smør, salvie og Sæterost fra Brimi Sæter.
Inneholder: Hvete, melk (upasteurisert), sennep, selleri

Riskrem med tebrød, mandler og cognacmarinerte kirsebær
Inneholder: melk, mandler, hvete, egg

Lørdag
Varmrøkt fjellørret, salat, appelsincouscous, pisket urterømme
Inneholder: fisk, hvete, melk

Langstekte stykker av elg. Servert med bruna blomkålpure, honningbakte rotgrønnsaker, marsalasjy og råsteikte poteter.
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, selleri

Svele med solbærkompott, brunostis laget på Heidalsost, rista havre
Inneholder: hvete, egg, melk, havre

Søndag
Kremet fiskesuppe med dill, brød og smør
Inneholder: melk, fisk, sulfitt, sennep, selleri, hvete, rug, bygg

Pultostmarinert saktestekt svinenakke. Servert med grov gardspølse, stekt polenta, løkmarmelade, sauterte grønnsaker og ølsjy på Kinn Brown ale.
Inneholder: melk, sennep, bygg, selleri

Gateau Marcel, sjokoladekake med sitronkrem og tørka bringebær
Inneholder: egg, melk

Vi tar forbehold om endringer grunnet råvaretilgang.
Bestill bord: [email protected] eller tlf 62 33 64 64

Velkommen!