Ny sesong betyr ny meny! Vi lanserer ny meny for sommeren 2022. Kjøkkenet har lagt seg i selen for å skape fristende lunsj- og 3-retters middager som vil gi vann i munnen på de fleste av oss.  

Menyen er satt sammen av retter med norske tradisjoner, laget på en ny måte. 

Food & beverage manager Øyvind Sjøgren Johansen.

-Vi har satt sammen en meny med klare, tydelige smaker. Mange ting er satt sammen, men meningen er at man skal klare å skille smakene fra hverandre, forteller food & beverage manager Øyvind Sjøgren Johansen. 

Menyen er laget fra norske hovedråvarer. 

-Vi prøver så langt det rekker å bruke norske og lokale råvarer, sier Øyvind. 

Det meste på menyen er nytt, men vi har en gjenganger som er så populær at den har vært med i flere år. 

-Desserten med kaken Gateau Marcel er en populær klassisker, forteller Øyvind. 

Dessertfavoritten Gateau Marcel.

Menyen er spekket med høydepunkter hver dag. Kokken vegrer seg for å dra frem noen favoritter blant hovedrettene, men smakspanelet var ekstra begeistret for kalven, den melkebakte kyllingen og langtidsstekt svinenakke. 

Her er det med andre ord mye å glede seg til. 

-Menyene våre er sesongbasert. Vi varierer og fornyer oss, men kvaliteten er den samme som alltid. Vi gleder oss til å la deg friste, avslutter Øyvind. 

Fra 20. juni er hotellet åpent daglig. Vi ønsker hotellets gjester og middagssultne hyttegjester eller forbisyklende velkommen til restauranten. 

Se vår smakfulle sommermeny med 3-retters middager

Se vår fristende lunsjmeny

Vel bekomme!