Hva som serveres på en av de viktigste dagene i livet skal ikke være tilfeldig. Våre menyer er utarbeidet gjennom en årrekke, men vi skreddersyr gjerne også en meny tilpasset brudeparets ønske.
Her er forslag til innhold i bryllupsmenyer:

Meny 1

  • Marinert scampi med mangosalat, toast og sitron
  • Lammecarre, timiansjy, smørstekt portobellosopp, asparges bønner, løk, gulrøtter, cherrytomat
  • Syrlig ostekake servert i glass med sitronkrem og friske bær

Kr 755,- pr pers.

Meny 2

  • Honning-røkt ørret med urtekrem, toast og grønn salat
  • Reinsdyrfilet, rotgrønnsaker, rosenkålpure, fløtesaus og tyttebær
  • Multepannacotta

Kr 775,- pr pers.

Meny 3

  • Chèvre-ost med honning, fersk salat og toast
  • Hjortefilet, rotgrønnsaker, sellerikrem og steinsoppsaus
  • Solbærparfait med mandelflarn, lakrissaus og bær

Kr 775,- pr pers.

Meny 4

  • Hummersuppe
  • Pestostekt kalvefilet, portvinssaus, østerssopp, balsamico-marinerte cherrytomater
  • Sjokoladekake Marcel, lime-ostekrem og bær

Kr 755,-

Meny 5

  • Marinerte skalldyr servert i glasskrukke, toast og sitron
  • Baconsurret svinefilet, whisky- og baconsaus, spinat, sopp og løk
  • Pavlova servert i glass

Kr 625,- pr pers.

Meny 6

  • Røkelaks tartar, dillkrem, parmesanchips og toast
  • Fylt oksefilet, løkterte, sukkerertsalat og rødvinssaus
  • Creme Catalan med friske bær

Kr 675,- pr pers.

Meny 7

  • Serranoskinke med mozzarella og tomatsalat, toast
  • Gratinert laks med ost, rømme og urter, pesto-ris, ovnsbakte grønnsaker, estragonsaus
  • Sjokolademousse med amaretto-likør, mandelstang og kirsebær

Kr 675,- pr pers.

Tilleggsrett
Som tilleggsrett kan vi tilby ostefat med 4 forskjellige oster, mangochutney,
frukt og nøttebrød.
Kr 95,- pr pers.

Valg av poteter: kokte poteter, amandine poteter, fløtegratinerte poteter, Anna poteter.

Hovedrett serveres to ganger.