Bryllupsmeny

Hva som serveres på en av de viktigste dagene i livet skal ikke være tilfeldig. Våre menyer er utarbeidet gjennom en årrekke, men vi skreddersyr gjerne også en meny tilpasset brudeparets ønske.
Her er forslag til innhold i bryllupsmenyer:

Forretter

  • Varmrøkt laks, krispsalat med urtedressing og tyttebær
  • Grillet scampi m/mango på en seng av salat
  • Serranoskinke med mynte og melon

Hovedretter

  • Ytrefilet av okse servert med ovnsbakte rotfrukter med rosmarin og honning, rødvinsaus
  • Rosastekt reinsdyrmørbrad med ovnsbakte rotfrukter, 3 slags sopp og cremet viltsaus avrundet med mørk sjokolade og tyttebær
  • Rødvinsmarinert kalvebryst braissert med urter servert med krispy grønnsaker og glasserte cherrytomater
  • Valgfrie poteter; amandine, fløtegratinerte, selleripotet, pommes røsti

Desserter

  • Creme Brulee m/champagne og frukt
  • Pannacotta m/jordbærsalat og likør
  • Amerikansk sjokoladekake m/appelsinsalat

Kontakt oss

Rustad Hotell & Fjellstue
N-2612 Sjusjøen

62 33 64 64
62 33 64 65
post@rustadhotel.no

Booking

Bryllupsplanlegger

Galleri

Her kan du se bilder fra noen av bryllupene vi har hatt hos oss.

Tilbakemeldinger

Her kan du lese hva våre bryllupsgjester mener om å ha bryllupet sitt hos oss.

Sjusjøen fjellkirke

Fjellkirken ligger vakkert til på Sjusjøen i Ringsaker kommune og ble innviet i 1962.

Tips & inspirasjon

Det er mye å tenke på ved gjennomføringen av et bryllup, her er noen tips til hva som kan lette gjennomføringen.

Bord og dekorasjon

Vi dekker bordet, men det er valgfritt om dere ønsker å pynte selv eller at vi skal gjøre det for dere. Pynten er helt opp til dere.