Ønsker du overnatting på hotell, god mat og avslappet stemning med gode møtefasisliteter? Det får du hos oss på Rustad Hotell og Fjellstue. Ønsker du spennende og morsomme aktiviteter ute i frisk luft, det får du med Sjusjøen Husky Tours. Denne pakken gir dere en fantastisk opplevelse sammen med gruppen. Hundekjøring kan du prøve både høst og vinter. Begge deler er unike naturopplevelser i samspill med hunder.

Her er et forslag til opplegg:

Dag 1

Dag 2

Dag 3

  • Frokost
  • Møterom ved behov

Pris pr. pers: kr 2990,-

Hundekjøring vinter 6 km

To personer får eget hundespann med 6-8 Alaska huskier. Alle får instruksjon i kjøring og de første deltagerne får være med på klargjøring av spann. Turen er 6 km og dere bytter plass halvveis slik begge får styre.

Avhengig av gruppestørrelser deles gruppen i tre mindre grupper som rullerer med to aktiviteter i tillegg til hundekjøring.

Gruppe  1 – Hundekjøring 6km. Vi tar maks 16 personer på en tur med 2 på hver slede. De to bytter posisjon halvveis så begge får styre. En guide kjører først og en bakerst og passer på at både firbeinte og tobeinte har det bra.

Gruppe 2 – Sparkstafett  To og to konkurrerer mot resten. De sparker og sitter på annenhver gang, siste team utgår i hvert heat og to lag ender i en finale. Så klart premie og masse heder og ære til vinnerlaget! Veldig morsomt og holder deltagere gode og varme på kalde dager.

Gruppe 3 – Pinnebrød og kaffe / te / toddy  Det blir alltid topp stemning rundt bålet og lavvoen er varm og røykfri.

Ta kontakt så hjelper vi dere gjerne med å sette sammen et program som passer for dere!