Ønsker du overnatting på hotell, god mat og avslappet stemning med gode møtefasisliteter? Det får du hos oss på Rustad Hotell og Fjellstue. Ønsker du spennende og morsomme aktiviteter ute i frisk luft, det får du med Sjusjøen Husky Tours. Denne pakken gir dere en fantastisk opplevelse sammen med gruppen.

Her er et forslag til opplegg:

Dag 1

Dag 2

Dag 3

  • Frokost
  • Møterom ved behov

Pris pr. pers: kr 2990,-
* Tilbudet gjelder kun i uke 49, 50, (2019) 2,3 og 14 i 2020.

Hundekjøring 6 km

To personer får eget hundespann med 6-8 Alaska huskier. Alle får instruksjon i kjøring og de første deltagerne får være med på klargjøring av spann. Turen er 6 km og dere bytter plass halvveis slik begge får styre.

Avhengig av gruppestørrelser deles gruppen i tre mindre grupper som rullerer med to aktiviteter i tillegg til hundekjøring.

Gruppe  1 – Hundekjøring 6km. Vi tar maks 16 personer på en tur med 2 på hver slede. De to bytter posisjon halvveis så begge får styre. En guide kjører først og en bakerst og passer på at både firbeinte og tobeinte har det bra.

Gruppe 2 – Sparkstafett  To og to konkurrerer mot resten. De sparker og sitter på annenhver gang, siste team utgår i hvert heat og to lag ender i en finale. Så klart premie og masse heder og ære til vinnerlaget! Veldig morsomt og holder deltagere gode og varme på kalde dager.

Gruppe 3 – Pinnebrød og kaffe / te / toddy  Det blir alltid topp stemning rundt bålet og lavvoen er varm og røykfri.