Høstferie uke 40 – 2019


Hver dag (28. september – 6.oktober) :

  • Spekemattallerken 139 kr, kl. 13:00 – 16:00
  • Kantarellsuppe med focaccia 115 kr,  kl. 13:00 – 16:00
  • Åpen kafe i stuene hele dagen med salg av varme/kalde drikker, kaker, vafler og is
  • 3-retters middag kl 18:30, se meny nederst (bookes på forhånd)

Onsdag 2. okt 

  • 16:30-18:00 – Yin Yoga

Lørdag 5. okt:

  • 16:30-18:00 – Yin Yoga

Deltagelse på timene må bookes på forhånd.
kr. 200,-  pr. pers

Påmelding på SMS og VIPPS til tlf.nr.: 97 09 78 86
Les mer om Yoga-øktene her.


Båt og kanoutleie:
1 time: 95 kr
1/2 dag (3 timer): 195 kr
Hel dag (6 timer): 350 kr

Prisen er inkludert redningsvester både til barn og voksne.
Må reserveres.

UKESMENY HØST 2019

Mandag
Bakt aubergine med tomat og parmesan.
Laks med hollandés saus, amadine poteter og grønnsaker.
Ostekake i glass med bær.

Tirsdag
Gresskarsuppe med kokos, ingefær og chili.
Kylling spyd med ris, fersk salat med pestodressing.
Gulrotkake.

Onsdag
Wrap med urtesmør ost, røkt laks, ruccula og rødløk. Serveres med rømme/sitron
dressing.
Svinefilet fylt med plomme, fløtesaus, potetmos og brassert rødkål.
Creme Brulè med appelsin.

Torsdag
Mozzarella med tomat, fersk basilikum og toast.
Bakt torsk med serrano skinke og kokt potet. Serveres med sesongens grønnsaker og hvitvinssaus.
Sjokoladekake med krem og ferske bær

Fredag
Salat med kylling, valnøtter, epler og hjemmelaget plommechutney.
Kalvefilet med lun potetsalat og portvinssaus.
Hvit sjokolademousse med skogsbær.

Lørdag
Rødbet gravet laks med urtekrem, salat og toast.
Lammecarrè serveres med squash, paprika, rødløk, rødvinssaus og fløtepotet.
Pavlova med vaniljekrem og friske bær.

Søndag
Kremet champignonsuppe.
Andebryst med epler, rødvin sjy og amadine poteter.
Hjemmelaget jordbærsorbe, servert med frukt.

Vi tar forbehold om endringer av menyen grunnet råvaretilgang.

Kontakt oss:

Rustad Hotell & Fjellstue
N-2612 Sjusjøen
62 33 64 64
post@rustadhotel.no

HØSTFERIETILBUD
Uke 40 – 2019

3-døgn, 2 voksne i dobbeltrom.
Inkl frokost, matpakke og middag.
Kr 2660,- pr pers.

2-døgn, 2 voksne i dobbeltrom.
Inkl frokost, matpakke og middag.
Kr 1760,- pr pers.

Alle barn under 12 år gratis i ekstraseng på foreldrenes rom.
Barn 12-16 år halv pris i ekstraseng på foreldrenes rom.

Booking