Fjelluften skjerper appetitten og god mat er vårt varemerke. Vi på Rustad Hotell & Fjellstue mener at maten er en svært viktig del av oppholdet og er opptatt av at som gjester skal ha en god matopplevelse hos oss.

Eksempler på pause- og ankomstservering:

  • Ved ankomst en liten frokostbuffet med 3 slags syltetøy, ost, skinke, hjemmelaget pate, rørt smør med rømme og krydderurter. Hjemmebakt brød: tyttebærbrød, muslibrød, dansk surdeigsbrød
  • Pausemeny (velg 2): energibar, smoothie av grønnsaker, vafler
  • Ettermiddagspause (velg 2): hjemmelaget kake, fruktsalat, forskjellige typer nøtter, grønnsaks-sticks med dip, fruktsmoothie

Her finner du eksempler på selskapsmenyer:

Meny 1

  • Marinert scampi med mangosalat, toast og sitron
  • Lammecarre, timiansjy, smørstekt portobellosopp, asparges bønner, løk, gulrøtter, cherrytomat
  • Syrlig ostekake servert i glass med sitronkrem og friske bær

Kr 755,- pr pers.

Meny 2

  • Honning-røkt ørret med urtekrem, toast og grønn salat
  • Reinsdyrfilet, rotgrønnsaker, rosenkålpure, fløtesaus og tyttebær
  • Multepannacotta

Kr 775,- pr pers.

Meny 3

  • Chèvre-ost med honning, fersk salat og toast
  • Hjortefilet, rotgrønnsaker, sellerikrem og steinsoppsaus
  • Solbærparfait med mandelflarn, lakrissaus og bær

Kr 775,- pr pers.

Meny 4

  • Hummersuppe
  • Pestostekt kalvefilet, portvinssaus, østerssopp, balsamico-marinerte cherrytomater
  • Sjokoladekake Marcel, lime-ostekrem og bær

Kr 755,-

Meny 5

  • Marinerte skalldyr servert i glasskrukke, toast og sitron
  • Baconsurret svinefilet, whisky- og baconsaus, spinat, sopp og løk
  • Pavlova servert i glass

Kr 625,- pr pers.

Meny 6

  • Røkelaks tartar, dillkrem, parmesanchips og toast
  • Fylt oksefilet, løkterte, sukkerertsalat og rødvinssaus
  • Creme Catalan med friske bær

Kr 675,- pr pers.

Meny 7

  • Serranoskinke med mozzarella og tomatsalat, toast
  • Gratinert laks med ost, rømme og urter, pesto-ris, ovnsbakte grønnsaker, estragonsaus
  • Sjokolademousse med amaretto-likør, mandelstang og kirsebær

Kr 675,- pr pers.

Tilleggsrett
Som tilleggsrett kan vi tilby ostefat med 4 forskjellige oster, mangochutney,
frukt og nøttebrød.
Kr 95,- pr pers.

Valg av poteter: kokte poteter, amandine poteter, fløtegratinerte poteter, Anna poteter.

Hovedrett serveres to ganger.

Alternative lunsjpakker utendørs:

  • Ungarsk gulasj med potet, solbærtoddy og kaffe på termos
  • Stroganoff, samt drikke på termos

Kr. 150,- ekstra pr pers. 

Både selskapsmenyene, lunsj og pauseservering er eksempler på hva vi kan servere, vi skreddersyr selvfølgelig en egen meny for grupper hvis det er ønskelig.

Kjøkkenet hjelper til med spesielle dietter.