For booking ring +47 62 33 64 64 eller send e-post til [email protected]
Kurs og konferanse – mat og servering
Fjelluften skjerper appetitten og god mat er vårt varemerke. Vi på Rustad Hotell & Fjellstue mener at maten er en svært viktig del av oppholdet og er opptatt av at dere som gjester skal ha en god matopplevelse hos oss.
Menyer for grupper:
Meny 1
- Tronfjell skinke med salat og Bufast ost fra Avdem
Inneholder: melk (upasteurisert) - Ovnsbakt kveite, mandelpotetpuré, smørsaus med rogn og gressløk, dampet asparges.
Inneholder: fisk, melk, sulfitt - Sjokoladefondant med vaniljeis og sylta kirsebær
Inneholder: melk, soyalecithin, hvete, egg
Meny 2
- Pastramilaks med sitronmajones, urteolje, rugbrødsmuler, reddik
Inneholder: fisk, egg, sennep, rug, bygg, hvete - Rosastekt flatbiff av reinsdyr, pastinakkpuré, kremet portvinssaus, honningbakte høstlige grønnsaker, røstipoteter, ingefærsylta eple
Inneholder: fisk, melk, soya - Yoghurtmousse, karamellisert hvit sjokolade og blåbær- & limekompott
Inneholder: melk, soyalecithin
Menyvalg og antall gjester må bestilles senest 14 dager før ankomst.
Kjøkkenet hjelper til med spesielle dietter.
Rustad Hotell & Fjellstue
- N-2612 Sjusjøen
- 62 33 64 64
- [email protected]
Pakker
Aktuelt- Pakker
Hva med å kombinere møtet med hundekjøring, god mat, frisk luft og sosialt samvær?
Pakker- Pakker
I tillegg til et vår vanlige konferansepakke har vi laget et tilbud som inneholder ølsmaking med Gulating før middag. Dette er både lærerrikt, sosialt og godt.
Pakker- Pakker
Komplette konferansepakker med overnatting og mat.
Pakker
Ønsker dere å komme til oss for å holde et møte eller kurs uten å overnatte så er det selvfølgelig mulig.
Eventplanlegger
Aktuelt- Kurs og konferanse
Hos oss finner du alt på ett sted. Her kan du overnatte, spise, ha møter og aktiviteter.
Kurs og konferanse
Vi har ulike muligheter for gruppe- og møterom, alt etter størrelsen på gruppen.
Kurs og konferanse
Sjusjøen kan by på mange spennende aktiviteter, både sommer og vinter.
Kurs og konferanse
Skap de beste opplevelsene Uansett om du planlegger et arrangement på jobben eller i privat regi, er det mye som må klaffe.