Fjelluften skjerper appetitten og god mat er vårt varemerke. Vi på Rustad Hotell & Fjellstue mener at maten er en svært viktig del av oppholdet og er opptatt av at dere som gjester skal ha en god matopplevelse hos oss.

Menyer for grupper:

Meny 1

  • Tronfjell skinke med salat og Bufast ost fra Avdem
    Inneholder: melk (upasteurisert)
  • Ovnsbakt kveite, mandelpotetpuré, smørsaus med rogn og gressløk, dampet asparges.
    Inneholder: fisk, melk, sulfitt
  • Sjokoladefondant med vaniljeis og sylta kirsebær
    Inneholder: melk, soyalecithin, hvete, egg

Meny 2

  • Pastramilaks med sitronmajones, urteolje, rugbrødsmuler, reddik
    Inneholder: fisk, egg, sennep, rug, bygg, hvete
  • Rosastekt flatbiff av reinsdyr, pastinakkpuré, kremet portvinssaus, honningbakte høstlige grønnsaker, røstipoteter, ingefærsylta eple
    Inneholder: fisk, melk, soya
  • Yoghurtmousse, karamellisert hvit sjokolade og blåbær- & limekompott
    Inneholder: melk, soyalecithin

Menyvalg og antall gjester må bestilles senest 14 dager før ankomst.
Kjøkkenet hjelper til med spesielle dietter.