Uansett om du planlegger et arrangement på jobben eller i privat regi, er det mye som må klaffe.
Mat, omgivelser, miljø og stemning må være riktig. Dessuten bør det være en wow-faktor; ett eller annet som overrasker.

5 gode grunner (pluss wow-faktorer) for å velge oss på Rustad Fjellstue:

1. Intimt og hyggelig hotell – hjemme på fjellet

Hotellet er en familiebedrift som er eid og drevet av familien Rustad siden 1935. Her står personlig service og oppfølging i sentrum. Det er god hotellstandard, men fortsatt er den gode atmosfæren og hyggen bevart.

2. Alt på et sted (natur, aktivitet, mat, møter)

Et godt miljø og flott beliggenhet er faktorer som gir gode opplevelser. Her hos oss får du alt på ett sted – overnatting, mat, møterom og aktiviteter – og det gjør arrangementet effektivt. Vinterstid er det et perfekt utgangspunkt for skiturer og andre vinteraktiviteter, mens sommeren byr på fine turmulighetet i fjellet og vannaktiviteter på og ved Sjusjøvannet. Ekstraordinære opplevelser tilbys fra hotelltrappa.

3. God mat

God mat smaker enda bedre på fjellet. Maten en av faktorene som trekkes fram av gjestene. Det er ikke tilfeldig.

4. Arbeidsro

Hos oss får du stillhet, ro og flott utsikt over Sjusjøvannet. For oppgaver som krever en ekstra innsats, er det lurt å ta dem i omgivelser som gir arbeidsro.

5. Nyoppussede rom og fine møtefasiliteter

Hotellet har topp moderne utstyr og rom, men det er ikke nødvendigvis fasilitetene som er avgjørende for en god konferanse. Personlig oppfølging kombinert med lang erfaring med kurs og konferanse gir trygghet for at alt fungerer. Kanskje er det heller omgivelsene, muligheten for å ta diskusjonen på en rusletur i frisk luft langs Sjusjøvannet, kaffepausene på den solfylte terrassen eller en ekstraordinær opplevelse som gir akkurat det resultatet du ønsker.

Det ekstraordinære

Det er lett å tenke at faktorene over er nok til å skape en perfekt ramme for ditt arrangement. Men dersom du ønsker å gi kunder, medarbeidere eller venner noe ekstra, er mulighetene gode hos oss.

Hundekjøring

Dette er en populær aktivitet på Sjusjøen. Sjusjøen Husky Tours tilbyr turer både sommer og vinter, og en tur gjennom flott natur med sterke og fornøyde Alaska Huskys er en opplevelse som huskes. Turen kan avsluttes i en varm lavvo med servering av nystekte pinnebrød eller annen ønsket mat.

Hundekjøring er en aktivitet som passer for alle. Det er ikke noen konkurranse, utstemning, fysiske forutsetninger eller noe som kan føre til at noen deltakere føler seg ekskludert.

Riding

Mesna Islandshest tilbyr kortere eller lengre rideturer hele året, fra to-timers turer til heldagsturer med kaffebål og matpakke. De har en flokk på mer enn 60 hester og legger stor vekt på å finne rett hest til alle typer ryttere. Dette gjør at alle får en optimal ride- og naturopplevelse.

Teambuilding

En annen samarbeidspartner og leverandør av opplevelser for minneboka, er Team Kreaktiv. Med over 100 eventer i året, har selskapet god oversikt over hva som passer til ulike grupper. Mange kunder kommer tilbake til oss gang etter gang, og da er det selvsagt viktig at kundene får anledning til å prøve noe nytt.

Kreaktiv har over 70 forskjellige aktiviteter på menyen og har snekret sammen noen forslag på opplegg for gjestene på Rustad:

Sjusjøen Challenge 
Dere utfordres i 8-kamp med tøffe aktiviteter tilpasset deres gruppe.
Lagvise konkurranser – Eksempelvis vannballongkatapult på blink, tømmerstokk kasting, bungyrun, øks-og spydkasting, foto hunt, toxic waste og fyllebrillestafett med trillebår.

Ekspedisjon Rustad – Ut på tur i norsk villmark.
Vi setter kursen retning flotte turmål i nærområdet og kombinerer friluftsliv med aktiviteter. Overlevelsesscenario, teambuildingaktiviteter og koke kaffe konkurranse er en populær del av ekspedisjonen.

Sjusjøen Mountain Battle 
Orienteringsløp med utgangspunkt i Rustad Hotell, en god kombinasjon av aktiviteter og oppgaveløsning. Hvert lag må innom definerte poster i området med en makstid på 2 timer. Her handler det om å gjøre de riktige taktiske veivalgene, utnytte terrenget og utforske hele Sjusjøen.

De enkle ting

Hvis gruppen heller ønsker litt enklere aktiviteter kan vi anbefale en rolig fjell- eller trugetur i nærområdet, gjerne avsluttet med en deilig sauna.

Det viktigste for mange av våre kunder er at vi kan skreddersy opplegg nettopp for dem. Vi har mange års erfaring med å finne det som passer for akkurat deres gruppe.

Velkommen til oss!