3-retters middag serveres hver dag i påsken kl. 18:30, kr. 495,- pr person.
Halv pris på middag for barn mellom 4-16 år.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.
Fredag 31. mars
Salat med grønnkål, grilla hjertesalat, Nyrdressing, rista hasselnøtter
Inneholder: melk, hasselnøtter, sennep
Økologisk kyllingbryst fra Hovelsrud gård, kremet eplesaus, bakt gresskar, stekt brokkoli, chipothlecouscous
Inneholder: sennep, hvete, melk, sulfitt
Solbærmousse, einebærmarshmallow, rømmegrøtchips
Inneholder: egg, melk, hvete
Lørdag 1. april
Limemarinert kveite med brønnkarseemulsjon, salat, chilikrydra sagochips
Inneholder: fisk, egg, sennep
Helstekt ytrefilet av ungt kjøttfe, byggrynsrisotto på bygg fra Skjåk, aspargesbønner, urtetomat, gulrot- & estragonsjy
Inneholder: melk, sulfitt, selleri, bygg
Tjukkmjølkspudding, sitrussalat, knuste havreflarn
Inneholder: melk, havre, hvete
Søndag 2. april (Palmesøndag)
Klassisk løksuppe, Jarlsberggratinert toast
Inneholder: selleri, melk, sulfitt, rug, bygg, hvete, havre
Porchetta krydret med kinesisk femkrydder, bønnecassoulet, duchessepoteter, brokkolini
Inneholder: melk, selleri, egg
Brownie, yoghurt- & tindvedsorbet på kardemommeknas
Inneholder: melk, egg, soyalecithin, hvete
Mandag 3. april
Rømmegrøt fra Heidal ysteri, bruna smør, tørka Bjorliskinke, solbærgele og kornblom
Inneholder: melk, hvete
Laks med urteskorpe, rød frilisesalat og lune syrlige agurker, hvitvinssaus, dillpoteter
Inneholder: fisk, hvete, rug, bygg, sulfitt, sennep
Blåbærostekake, karamellisert hvit sjokolade, blåbær- & limekompott
Inneholder: egg, melk, bygg, hvete, soyalecitin
Tirsdag 4. april
Bakte beter med Haukelichevre, grønnkål, rista valnøtter, honning- og bringebærvinaigrette
Inneholder: geitemelk, valnøtter, sulfitt
Rødvinsbraisert lammeskank med myk polenta, sauterte grønnsaker, hvitløks- & tomatsaus
Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt, bygg, fisk (ansjos)
Melkepudding med Nyr, sjokolademousse og kirsebær
Inneholder: melk, soyalecithin, egg
Onsdag 5. april
Laksetartar med kapers og pepperrot, råskårede grønnsaker og rugsmuler
Inneholder: fisk, sennep, rug, hvete, bygg
Finnbiff med mandelpotetpure, rørte tyttebær og glasert rosenkål
Inneholder: melk, sulfitt
Honningkake, sprø honningkaramell, kokos- & pasjonsfruktis
Inneholder: melk, hvete, egg
Torsdag 6. april (Skjærtorsdag)
Blomkålsuppe med Pultost fra Hedmark og fenalår fra Bjorli
Inneholder: melk
Skinnsteikt sei, ertepure, bakte tomater, nøttesmør med soya, urtesurret gnocchi
Inneholder: fisk, soya, hvete, melk
Toffeepudding med akevittkrem
Inneholder: egg, hvete, melk
Fredag 7. april (Langfredag)
Rosastekt reinsdyr fra Arv, sylta blomkål og kålrabi, piska Avdemrømme, purreaske
Inneholder: melk (upasteurisert), sennep
Helstekt storfemørbrad fra Mjøskjøtt, bakte rotgrønnsaker, stekte padron-paprika, saltbakte poteter,
kremet steinsoppsaus
Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt
Dehydrerte vafler med vaniljerømme og jordbærkrem
Inneholder: melk, soyalecithin, hvete, egg
Lørdag 8. april (Påskeaften)
Honningmarinert og lettrøkt Frøylalaks, frisk salat, appelsinkokt couscous, urterømme
Inneholder: fisk, melk, hvete
Rosastekt lammemørbrad, gulrotpure med spisskummen, Puylinseragu, Hasselback potet, rosmarinsjy
Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt
Gateau Marcel, sjokoladekake med sitronkrem og tørka bringebær
Inneholder: egg, melk, soyalecithin
Søndag 9.april (1. påskedag)
Tomatisert fiskesuppe med blåskjell og kreps, krutonger og aioli
Inneholder: skalldyr, fisk, sulfitt, selleri, hvete, rug, bygg, egg, melk
Ribbenstek av svin, hjemmelaget rødkål, epler, brunede poteter og sjysaus
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, selleri
Sylta pærer med vaniljeskum og sjokoladesmuler
Inneholder: melk, egg, hvete
Mandag 10. april (2. påskedag)
Rødbetshummus med bakt løk, persille, hurtigsylta gulrot og kålrot
Inneholder: sesam, selleri
Ovnsbakte stykker av ørret, asparges, smørsaus med ørretrogn og urter, perlespelt fra Holli mølle
Inneholder: fisk, melk, spelt, selleri
Kryddersylta bær med Avdemrømmekrem, hippen
Inneholder: melk (upasteurisert), hvete, egg
Lunsj:
Stor lunsjbuffet hver dag mellom kl. 13:30-15:00.
kr. 435,- pr person, halv pris på lunsj for barn mellom 4-16 år.
Mer om servering i påsken finner du HER.