3-retters middag serveres hver dag i påsken kl. 18:30, kr. 495,- pr person.
Halv pris på middag for barn mellom 4-16 år.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.

Fredag 31. mars

Salat med grønnkål, grilla hjertesalat, Nyrdressing, rista hasselnøtter
Inneholder: melk, hasselnøtter, sennep

Økologisk kyllingbryst fra Hovelsrud gård, kremet eplesaus, bakt gresskar, stekt brokkoli, chipothlecouscous
Inneholder: sennep, hvete, melk, sulfitt

Solbærmousse, einebærmarshmallow, rømmegrøtchips
Inneholder: egg, melk, hvete

Lørdag 1. april

Limemarinert kveite med brønnkarseemulsjon, salat, chilikrydra sagochips
Inneholder: fisk, egg, sennep

Helstekt ytrefilet av ungt kjøttfe, byggrynsrisotto på bygg fra Skjåk, aspargesbønner, urtetomat, gulrot- & estragonsjy
Inneholder: melk, sulfitt, selleri, bygg

Tjukkmjølkspudding, sitrussalat, knuste havreflarn
Inneholder: melk, havre, hvete

Søndag 2. april (Palmesøndag)

Klassisk løksuppe, Jarlsberggratinert toast
Inneholder: selleri, melk, sulfitt, rug, bygg, hvete, havre

Porchetta krydret med kinesisk femkrydder, bønnecassoulet, duchessepoteter, brokkolini
Inneholder: melk, selleri, egg

Brownie, yoghurt- & tindvedsorbet på kardemommeknas
Inneholder: melk, egg, soyalecithin, hvete

Mandag 3. april

Rømmegrøt fra Heidal ysteri, bruna smør, tørka Bjorliskinke, solbærgele og kornblom
Inneholder: melk, hvete

Laks med urteskorpe, rød frilisesalat og lune syrlige agurker, hvitvinssaus, dillpoteter
Inneholder: fisk, hvete, rug, bygg, sulfitt, sennep

Blåbærostekake, karamellisert hvit sjokolade, blåbær- & limekompott
Inneholder: egg, melk, bygg, hvete, soyalecitin

Tirsdag 4. april

Bakte beter med Haukelichevre, grønnkål, rista valnøtter, honning- og bringebærvinaigrette
Inneholder: geitemelk, valnøtter, sulfitt

Rødvinsbraisert lammeskank med myk polenta, sauterte grønnsaker, hvitløks- & tomatsaus
Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt, bygg, fisk (ansjos)

Melkepudding med Nyr, sjokolademousse og kirsebær
Inneholder: melk, soyalecithin, egg

Onsdag 5. april

Laksetartar med kapers og pepperrot, råskårede grønnsaker og rugsmuler
Inneholder: fisk, sennep, rug, hvete, bygg

Finnbiff med mandelpotetpure, rørte tyttebær og glasert rosenkål
Inneholder: melk, sulfitt

Honningkake, sprø honningkaramell, kokos- & pasjonsfruktis
Inneholder: melk, hvete, egg

Torsdag 6. april (Skjærtorsdag)

Blomkålsuppe med Pultost fra Hedmark og fenalår fra Bjorli
Inneholder: melk

Skinnsteikt sei, ertepure, bakte tomater, nøttesmør med soya, urtesurret gnocchi
Inneholder: fisk, soya, hvete, melk

Toffeepudding med akevittkrem
Inneholder: egg, hvete, melk

Fredag 7. april (Langfredag)

Rosastekt reinsdyr fra Arv, sylta blomkål og kålrabi, piska Avdemrømme, purreaske
Inneholder: melk (upasteurisert), sennep

Helstekt storfemørbrad fra Mjøskjøtt, bakte rotgrønnsaker, stekte padron-paprika, saltbakte poteter,
kremet steinsoppsaus
Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt

Dehydrerte vafler med vaniljerømme og jordbærkrem
Inneholder: melk, soyalecithin, hvete, egg

Lørdag 8. april (Påskeaften)

Honningmarinert og lettrøkt Frøylalaks, frisk salat, appelsinkokt couscous, urterømme
Inneholder: fisk, melk, hvete

Rosastekt lammemørbrad, gulrotpure med spisskummen, Puylinseragu, Hasselback potet, rosmarinsjy
Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt

Gateau Marcel, sjokoladekake med sitronkrem og tørka bringebær
Inneholder: egg, melk, soyalecithin

Søndag 9.april (1. påskedag)

Tomatisert fiskesuppe med blåskjell og kreps, krutonger og aioli
Inneholder: skalldyr, fisk, sulfitt, selleri, hvete, rug, bygg, egg, melk

Ribbenstek av svin, hjemmelaget rødkål, epler, brunede poteter og sjysaus
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, selleri

Sylta pærer med vaniljeskum og sjokoladesmuler
Inneholder: melk, egg, hvete

Mandag 10. april (2. påskedag)

Rødbetshummus med bakt løk, persille, hurtigsylta gulrot og kålrot
Inneholder: sesam, selleri

Ovnsbakte stykker av ørret, asparges, smørsaus med ørretrogn og urter, perlespelt fra Holli mølle
Inneholder: fisk, melk, spelt, selleri

Kryddersylta bær med Avdemrømmekrem, hippen
Inneholder: melk (upasteurisert), hvete, egg

Lunsj:
Stor lunsjbuffet hver dag mellom kl. 13:30-15:00.
kr. 435,- pr person, halv pris på lunsj for barn mellom 4-16 år.
Mer om servering i påsken finner du HER.