Dagens 3-retter kr. 495,- pr person. Halv pris for barn mellom 4-16 år.
Bord må bookes innen kl. 17:00 samme dag hvis dere ikke bor på hotellet.
Middagen serveres kl. 18:30.
Uke 1 (uker: 7,9,11,13)
Mandag
Rødbetshummus med bakt løk, persille, hurtigsylta gulrot og kålrot
Inneholder: sesam, selleri
Ovnsbakte stykker av ørret, asparges, smørsaus med ørretrogn og urter, perlespelt fra Holli mølle
Inneholder: fisk, melk, spelt, selleri
Kryddersylta bær med Avdemrømmekrem, hippen
Inneholder: melk (upasteurisert), hvete, egg
Tirsdag
Sprø kålsalat med appelsin, granateple urter og confitert andelår av Norsk Gårdsand
Inneholder: sennep, sulfitt
Langtidsstekt flatbiff av hjort, broccoli- og baconpannekake med rødløk og tyttebær. Solbærsaus, rotfruktchips
Inneholder: melk, egg, hvete, sennep, sulfitt, selleri
«Mor Monsen» med einer og tyttebær. Sylta multer og Nyrkrem
Inneholder: melk, hvete, egg, soyalecitin
Onsdag
Tunfisk tataki med sesam, chilikrydret gresskarpure, rista gresskarkjerner, frisk salat
Inneholder: fisk, sesam, selleri
Rosastekt lammemørbrad, gulrotpure med spisskummen, Puylinseragu, Hasselback potet, rosmarinsjy
Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt
Karamellpudding, cognackrem, pistasjnøtter
Inneholder: egg, melk, pistasjnøtter
Torsdag
Kremet soppsuppe, kantareller og gressløk
Inneholder: melk, selleri
Dampa torsk, brunet Hollandaise, karse. Sitrusbakte beter- og gulrøtter, småpoteter
Inneholder: fisk, melk, egg, sulfitt, sennep
Huldreostganache, rosettbakkels, Yuzuis fra Vågå på mandelsmuler
Inneholder: melk (upasteurisert), soyalecithin, hvete, egg, mandler
Fredag
Salat med grønnkål, grilla hjertesalat, Nyrdressing, rista hasselnøtter
Inneholder: melk, hasselnøtter, sennep
Økologisk kyllingbryst fra Hovelsrud gård, kremet eplesaus, bakt gresskar, stekt brokkoli, chipothlecouscous
Inneholder: sennep, hvete, melk, sulfitt
Solbærmousse, einebærmarshmallow, rømmegrøtchips
Inneholder: egg, melk, hvete
Lørdag
Limemarinert kveite med brønnkarseemulsjon, salat, chilikrydra sagochips
Inneholder: fisk, egg, sennep
Helstekt ytrefilet av ungt kjøttfe, byggrynsrisotto på bygg fra Skjåk, aspargesbønner, urtetomat, gulrot- & estragonsjy
Inneholder: melk, sulfitt, selleri, bygg
Tjukkmjølkspudding, sitrussalat, knuste havreflarn
Inneholder: melk, havre, hvete
Søndag
Klassisk løksuppe, Jarlsberggratinert toast
Inneholder: selleri, melk, sulfitt, rug, bygg, hvete, havre
Porchetta krydret med kinesisk femkrydder, bønnecassoulet, duchessepoteter, brokkolini
Inneholder: melk, selleri, egg
Brownie, yoghurt- & tindvedsorbet på kardemommeknas
Inneholder: melk, egg, soyalecithin, hvete



Uke 2 (uker: 6,8,10,12,14)
Mandag
Rømmegrøt fra Heidal ysteri, bruna smør, tørka Bjorliskinke, solbærgele og kornblom
Inneholder: melk, hvete
Laks med urteskorpe, rød frilisesalat og lune syrlige agurker, hvitvinssaus, dillpoteter
Inneholder: fisk, hvete, rug, bygg, sulfitt, sennep
Blåbærostekake, karamellisert hvit sjokolade, blåbær- & limekompott
Inneholder: egg, melk, bygg, hvete, soyalecitin
Tirsdag
Bakte beter med Haukelichevre, grønnkål, rista valnøtter, honning- og bringebærvinaigrette
Inneholder: geitemelk, valnøtter, sulfitt
Rødvinsbraisert lammeskank med myk polenta, sauterte grønnsaker, hvitløks- & tomatsaus
Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt, bygg, fisk (ansjos)
Melkepudding med Nyr, sjokolademousse og kirsebær
Inneholder: melk, soyalecithin, egg
Onsdag
Laksetartar med kapers og pepperrot, råskårede grønnsaker og rugsmuler
Inneholder: fisk, sennep, rug, hvete, bygg
Finnbiff med mandelpotetpure, rørte tyttebær og glasert rosenkål
Inneholder: melk, sulfitt
Honningkake, sprø honningkaramell, kokos- & pasjonsfruktis
Inneholder: melk, hvete, egg
Torsdag
Blomkålsuppe med Pultost fra Hedmark og fenalår fra Bjorli
Inneholder: melk
Skinnsteikt sei, ertepure, bakte tomater, nøttesmør med soya, urtesurret gnocchi
Inneholder: fisk, soya, hvete, melk
Toffeepudding med akevittkrem
Inneholder: egg, hvete, melk
Fredag
Honningmarinert og lettrøkt Frøylalaks, frisk salat, sitronmajones og dillpulver
Inneholder: fisk, egg, sennep
Helstekt storfemørbrad fra Mjøskjøtt, bakte rotgrønnsaker, stekte padron-paprika, saltbakte poteter,
kremet steinsoppsaus
Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt
Dehydrerte vafler med vaniljerømme og jordbærkrem
Inneholder: melk, soyalecithin, hvete, egg
Lørdag
Rosastekt reinsdyr fra Arv, sylta blomkål og kålrabi, piska Avdemrømme, purreaske
Inneholder: melk (upasteurisert), sennep
Andebryst av Norsk gårdsand på aprikos- & mandelbulgur, rødvinsjy, kålrotfondant og gresskarchips
Inneholder: melk, hvete, sulfitt, sennep, mandler
Gateau Marcel, sjokoladekake med sitronkrem og tørka bringebær
Inneholder: egg, melk, soyalecithin
Søndag
Tomatisert fiskesuppe med blåskjell og kreps, krutonger og aioli
Inneholder: skalldyr, fisk, sulfitt, selleri, hvete, rug, bygg, egg, melk
Ribbenstek av svin, hjemmelaget rødkål, epler, brunede poteter og sjysaus
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, selleri
Sylta pærer med vaniljeskum og sjokoladesmuler
Inneholder: melk, egg, hvete


