Mandag

  • Spekeskinke fra Bjorli med salat og Betaost fra Avdem
    Inneholder: melk (upasteurisert)
  • Skinnstekt lysing, servert med løkkompott, broccolini, nøttesmør med soya og nypoteter
    Inneholder: fisk, melk, soya, hvete
  • Lun brødpudding med Huldreost fra Avdem og rosiner. Akevittsaus
    Inneholder: melk (upasteurisert), egg, hvete

Tirsdag

  • Varmrøkt sik fra Jotunheimen på salat, rømme og flatbrød
    Inneholder: melk (upasteurisert), hvete, rug, havre, fisk
  • Andelårconfit av and fra Norsk gårdsand, selleri og potetpure av mandelpoteter fra Gudbrandsdalen. Glasert gulrot og appelsinsjy.
    Inneholder: selleri, melk, sulfitt, sennep
  • Hvit sjokolademousse med friske bær
    Inneholder: melk, egg, soyalecithin

Onsdag

  • Varm potet- & purreløksuppe
    Inneholder: melk
  • Langtidsstekt svinekam med Anna-potet, rotgrønnsaker og rødvinsjy
    Inneholder: melk, sulfitt, sennep
  • Blåbærpai med hjemmelaget vaniljesaus
    Inneholder: melk, egg, hvete

Torsdag

  • Elgcarpaccio marinert i soya og balsamico
    Inneholder: soya, sulfitt, hvete
  • Norsk fjellørret på dampede friske grønnsaker og byggris, med rømmesaus og urteolje
    Inneholder: fisk, melk, bygg, sulfitt
  • Tjukkmjølkspudding av tjukkmjølk fra Røros med syltede multer
    Inneholder: melk

Fredag

Deleretter – vi lager flere smakfulle småretter og desserter som deles på bordet.
Inneholder: allergener varierer med menyen, spør i resepsjonen samme dag

Lørdag

  • Røkt andebryst på salat, med gresskarpuré og sylta flaskegresskar
    Inneholder: melk
  • Reinsdyrskank braisert i rødvin, med vinsjy laget av braiseringskraften, blomkålpuré, smørstekte kantareller, råsteikte poteter og rommarinerte tyttebær.
    Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfit
  • Kryddermarinerte bær med rømmekrem fra Avdem. Inneholder: melk

Søndag

  • Varmrøkt ørret på salat med dillyoghurt og appelsincouscous
    Inneholder: fisk, hvete, melk
  • Helstekt lammebog med sauterte grønnsaker og Hasselback poteter, rosmarinsjy
    Inneholder: melk, sennep, sulfitt, selleri
  • Sjokolademarquise med lakris og bringebær
    Inneholder: melk, egg

Vi tar forbehold om små endringer på grunn av tilgang på enkelte råvarer.

Vi serverer middag hver dag kl. 18:30. Hvis du ikke bor på hotellet må middag reserveres innen kl. 17  samme dag.

Velkommen til bords!