3-retters middag serveres alle dager kl. 18.30. Hvis dere ikke bor hos oss må middag forhåndsbestilles før kl. 17 samme dag.

Her er vår middagsmeny denne høsten:

Mandag

  • Heit viltbuljong med smak av einebær. Servert med reinsdyr fra Røros, nudler, egg, vårløk og løpstikke
    Inneholder: hvete, durumhvete, egg, soya
  • Skinnstekt sei, blomkålpure, dampa asparges, småpoteter og kaperssmør
    Inneholder: fisk, melk, soya
  • Brunostisparfait laget på Gudbrandsdalsost, med solbærsvamp, solbærgele og sjokoladesmuler
    Inneholder: egg, melk, hvete

Tirsdag

  • Hjemmegravet laks, eple- & sellerisalat, sennepsflarn
    Inneholder: fisk, sennep, havre, selleri, melk, egg
  • Oksekjaker braisert i rødvin og kraft. Servert med myk polenta, og ovnsstekte rotgrønnsaker. Saus av braiseringskraften
    Inneholder: sennep, melk, selleri, sulfitt
  • Blåbærostekake, karamellisert hvit sjokolade, blåbær- & limekompott
    Inneholder: egg, melk, bygg, hvete, soyalecitin

Onsdag

  • Saltbakt økologisk sellerirot og sprø grønnkål, begge fra Korsviken gård på Brøttum, soyavinagraitte og misoyoghurt
    Inneholder: hvete, melk, soya, sennep
  • Kremet viltgryte, mandelpotetpure, rotgrønnsaker, rørte tyttebær
    Inneholder: melk, selleri
  • Salt karamellis fra Kvarstad gård på Brumunddal, sprø hvetesmuler, salt karamellpulver, gele- og chips av tindved
    Inneholder: melk, egg

Torsdag

  • Blomkålsuppe med Pultost Hedmark, fenalår fra Bjorli og gressløk
    Inneholder: melk
  • Norsk fjellørret på smørdampede grønnsaker og perlespelt fra Holli mølle. Urte- & rømmesaus.
    Inneholder: fisk, melk, spelt, sulfitt
  • Rabarbraterte med hjemmelaget vaniljesaus
    Inneholder: hvete, egg, melk

Fredag

  • Limemarinert kveite med brønnkarse, eple og granateple
    Inneholder: fisk, egg, sennep
  • Rosastekt mørbrad av norsk lam, pastinakkpure, sherrymarinerte sjampinjonger, rosmarinsjy, byggrynsrisotto
    Inneholder: melk, sulfitt, selleri, sennep, bygg, fisk (ansjos)
  • Karamellpudding med cognacsaus og pisket krem
    Inneholder: melk, egg

Lørdag

  • Hjemmelaget ferskost på surdeigsknekkebrød, salat og Tronfjell spekeskinke fra Tynset
    Inneholder: melk, hvete, rug
  • Flatbiff av reinsdyr fra Røros, tyttebærtrukket pære, gulrotpure med spisskummen, Romanesco kål, råstekte mandelpoteter fra Gudbrandsdalen, kremet portvinssaus
    Inneholder: selleri, sulfitt, sennep
  • Gateau Marcel sjokoladekake, med sitronkrem og tørka bringebær
    Inneholder: egg, melk

Søndag

  • Laksemousse med hjertesalat, gressløkolje og urtesnurr
    Inneholder: fisk, melk, sennep, hvete, egg
  • Rosastekt andebryst fra Norsk gårdsand. Gnocchi med urter og parmesan, stekt knutekål, gulrot og jordskokk. Lime- og portvinssmørsaus.
    Inneholder: melk, hvete, durumhvete, sulfitt
  • Kryddersylta bær med Avdemrømmekrem og hippenkjeks
    Inneholder: egg, hvete, melk (upasteurisert)

Vi tar forbehold om endringer grunnet råvaretilgang.
Bestill bord: [email protected] eller tlf 62 33 64 64

Velkommen!

Sjekk også vår lunsjmeny for høsten 2021.