Ny Food and Beverage Manager!
Vi er så heldig at vi har fått på plass Øyvind Sjøgren Johansen som ny food and beverage manager.
Øyvind forteller litt om sin bakgrunn:
«Jeg tok kokkefagbrev etter Læretid på Engebret Cafe i Oslo, Oslos eldste restaurant, masse lutefisk i julebordsesongen. I Oslo har jeg også jobbet ved Will`s Bar og restaurant som var et Fransk brasserie. Senere var jeg kokk og kjøkkensjef ved Restaurant New Orleans der det ble servert Creolsk og Cajun mat.
Deretter ble jeg ansatt som selger av råvarer til hotell og restaurant. Der jobbet jeg blant annet med salg av matvin og sjokolade.
I 2006 – 2018 drev jeg egen bedrift og var daglig leder og kjøkkensjef på et gardshotell og restaurant i Heidal. Det siste halvannet året har jeg vært resepsjonssjef på Thon Hotel Otta.»
Fremover
Øyvind har gjort seg noen tanker om hvordan han ønsker å jobbe:
«Først må jeg si at jeg er veldig fornøyd med å være tilbake i restaurant og kjøkken. Videre jobber jeg med å finne en matidentitet, jeg ønsker at vi skal bli tydeligere på hva gjestene kan forvente å få servert hos oss. Så langt kan vi vel si at vi satser på det nordiske kjøkken, hvor vi har plass til tradisjoner samtidig som vi kan leke oss litt og prøve nye kombinasjoner og teknikker. Vi ønsker å bruke lokale råvarer i langt større grad en tidligere, både spesialiteter som lokale oster og meieriprodukter, grønnsaker fra lokale bønder, og kjøtt fra lokale produsenter, sammen med andre norske og kortreiste råvarer som gjerne har en historie bak seg som vi kan være med på å formidle videre. Selv er jeg glad i rene smaker, som er gjenkjennbare og som ikke slår hverandre i hjel.»
Øyvind ønsker at gjestene i spisesalen skal kjenne igjen en matfilosofi, få formidlet historiene vi ønsker å fortelle, og ønske seg mer av det etter å ha besøkt oss.
Velkommen til bords!
Rustad Hotell & Fjellstue
- N-2612 Sjusjøen
- 62 33 64 64
- [email protected]