Hytteutleie – Sjusjøen

Hyttene har gode fasiliteter og er tilpasset etter dagens standard.
Alle hyttene ligger rett ved hotellanlegget i gangavstand til det meste på Sjusjøen.
Hyttene finnes i ulike størrelser for både familier og firmaturer.

Booking

Rustad Hotell & Fjellstue
N-2612 Sjusjøen
62 33 64 64
post@rustadhotel.no

Booking

Solhaug

  • Størrelse: 75 m²
  • Sengeplasser: 8 personer

Hytten ligger ca. 100 m. fra hotellet i sentrum av Sjusjøen og har utsikt over Sjusjøvannet. Hytten er fullt utstyrt for 8 personer. Hytten er ombygget høsten 2001 og har nå 3 soverom. Separat kjøkken med komfyr m/stekeovn, kjøleskap m/fryser og oppvaskmaskin. Peis. TV. Nytt bad med adskilt dusj og wc. Nytt inngangsparti. Kjeller. Stor veranda mot Sjusjøvannet.

Almseter 1

  • Størrelse: 105 m²
  • Sengeplasser: 12 personer

Hytten ligger ca 100 m fra hotellet i Sjusjøen sentrum med utsikt over Sjusjøvannet. Den har 2 soverom i 1. etasje og 3 soverom i 2. etasje. Den er nylig ombygget og utvidet. Hytten er fullt utstyrt for 12 personer og har meget god standard. Hytten er stor og har en hyggelig «gammel» atmosfære. Separat kjøkken med komfyr, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Peis. TV.1 badeværelse med dusj og toalett i 2. etasje. Delt dusj og toalett i 1. etasje. Bod. Veranda mot Sjusjøvannet.

Almseter 2

  • Størrelse: 60 m²
  • Sengeplasser: 6 personer

Hytten ligger ca. 100 m fra hotellet i Sjusjøen sentrum med utsikt over Sjusjøvannet. Hytten ble bygget i 1993 og er fullt utstyrt for 6 personer. Høy standard. Det er 2 soverom og hems. Komfyr m/stekeovn, kjøleskap m/fryser, oppvaskmaskin. Peisovn. TV. Dusj og toalett. Bod. Stor veranda mot vannet.

Almseter 3

  • Størrelse: 70 m²
  • Sengeplasser: 8 personer

Hytten ligger ca 100 m fra hotellet og har utsikt over Sjusjøvannet. Hytten var ferdig bygget vinteren 1993 og er fullt utstyrt til 8 personer. Høy standard. Den har 3 soverom og hems. Dusj og toalett er hver for seg. Komfyr m/stekeovn, kjøleskap m/fryser, oppvaskmaskin, peisovn, TV. Bod. Stor veranda mot vannet.

Strandstua

  • Størrelse: 70 m²
  • Sengeplasser: 6 personer

Beliggende ved kanten av Sjusjøvannet. Om vinteren adkomst gjennom hotellet. Hytten er helt restaurert og utvidet i 2000. Fullt utstyrt til 6 personer. 1 soverom med dobbeltseng,1 soverom med bred underkøye og vanlig overkøye + en vanlig køyeseng. Peis, TV. Kjøkken m/ oppvaskmaskin, dusj, toalett og sauna. Stor terrasse mot vannet. På vinterstid er det en sti fra hotellet til hytten, gjennomgang igjennom hotellet for tilgang til sti.

 

Forespørsel