Når Gulating kommer til oss for å holde ølsmaking for dere har de med seg et godt utvalg fra ulike mikrobryggerier. Det blir både lærerrikt, sosialt og gode smaker. Når dere ønsker ølsmakingen inn i deres program er opp til dere, men nedenfor finner du et forslag.
Eksempel på program:
Dag 1
- Møterom hele dagen med kaffe/te tilgjengelig
- Pausemeny
- Lunsj
- Møter/faglig/konferanse
- Ølsmaking med Gulating (se mer informasjon nedenfor)
- Middag: 3 retters-meny
- Overnatting i enkeltrom
Dag 2
- Frokost
- Pausemeny
- Lunsj
GULATING ble etablert i 2011 av Rolf Ivar Skår og Else Marie Skår. Det hele startet med brygging og egen bryggepub i Dale i Sunnfjord. Navnet viser til Gulatinglova, som påbød brygging av øl til konge og bisp.
Mikrobryggeriene var i sterk vekst og antallet nærmest eksploderte i kjølvannet av suksessen til Nøgne Ø, Ægir, Kinn og flere andre. Det ble vanskelig for de mindre bryggeriene å hevde seg – de innså derfor raskt at de måtte tenke nytt. I stedet for å konkurrere med alle de nye bryggeriene ønsket de å samle dem.