Hva som serveres på en av de viktigste dagene i livet skal ikke være tilfeldig. Våre menyer er utarbeidet gjennom en årrekke, men vi skreddersyr gjerne også en meny tilpasset brudeparets ønske.
Her er forslag til innhold i bryllupsmenyer:
Meny 1
- Vellagra Tronfjell spekeskinke,
hjemmelaget ferskost på rugvaffelhjerte og frisk salat.
Inneholder: melk, hvete, rug, egg. - Flatbiff av reinsdyr fra Røros, karamellisert persillerot, gulrotpure, sylta rød delikatessløk, kremet portvinssaus og røstipoteter.
Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt. - Avdemyoghurtmousse, honningkaramell og rista mandler.
Inneholder: melk (upasteurisert), mandler.
Kr 765,- pr pers.
Meny 2
- Honningmarinert og varmrøkt ørret, urtekrem,
salat og ristede gresskarkjerner.
Inneholder: fisk, melk. - Kalvefilet, rødvinsjy, pastinakkpure, asparges, småpoteter.
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, selleri. - Sitron- & marengspai, bringebærgele.
Inneholder: melk, hvete, egg.
Kr 735,- pr pers.
Meny 3
- Andelevermousse fra Norsk Gårdsand, salat, eplegele.
Inneholder: melk, sulfitt. - Rosastekt lammecarre, sauterte grønnsaker, aspargesbønner,
rosmarinsjy, fløtegratinerte poteter.
Inneholder: melk, sulfitt, sennep. - Luftig semulegrynspudding,
sjokoladekrem, kirsebærkompott.
Inneholder: melk, hvete, soyalecithin.
Kr 695,- pr pers.
Meny 4
- Elgcarpaccio med oliven, tomat, soya og lime.
Inneholder: hvete, soya, sulfitt. - Pestogratinert laks, grilla hjertesalat,
smørsaus med chili, dill og rogn, småpoteter.
Inneholder: melk, fisk, sulfitt. - Tjukkmjølkspudding, sitrussalat, havresmuler.
Inneholder: melk, havre, mandler.
Kr 655,- pr pers
Meny 5
- Pepperbrent laks fra Frøya, fennikelsalat og ponzu saus.
Inneholder: fisk, hvete, soya - Rosastekt andebryst fra Norsk gårdsand på potetpure. Rødkål, aspargesbønner og anissjy.
Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt. - Sjokoladeterrin med hvit, melke- og mørk sjokolade.Pasjonsfrukt og appelsinsaus.
Inneholder: melk, soyalecithin, egg.
Kr 715,- pr pers.
Tilvalg
- 2. ganger servering av hovedrett
Kr 95,- pp - Ostetallerken; 3 modne oster, portvinsrosiner og rugkjeks.
Inneholder: melk, sulfitt, rug, hvete, bygg.
Kr 110,- pr pers.
Alle forretter serveres med ferskt brød og smør, hovedrett serveres 1 gang.
Vi gjør nødvendige tilpasninger i forhold til opplyste allergier og andre diettbehov
som gis beskjed om i henhold til avtale.