Minimum antall gjester: 15 voksne

Meny 1

  • Vellagra Tronfjell spekeskinke,
    hjemmelaget ferskost på rugvaffelhjerte og frisk salat.
    Inneholder: melk, hvete, rug, egg.
  • Flatbiff av reinsdyr fra Røros, karamellisert persillerot, gulrotpure, sylta rød delikatessløk, kremet portvinssaus og røstipoteter.
    Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt.
  • Avdemyoghurtmousse, honningkaramell og rista mandler.
    Inneholder: melk (upasteurisert), mandler.

Kr 765,- pr pers.

Meny 2

  • Honningmarinert og varmrøkt ørret, urtekrem,
    salat og ristede gresskarkjerner.
    Inneholder: fisk, melk.
  • Kalvefilet, rødvinsjy, pastinakkpure, asparges, småpoteter.
    Inneholder: melk, sulfitt, sennep, selleri.
  • Sitron- & marengspai, bringebærgele.
    Inneholder: melk, hvete, egg.

Kr 735,- pr pers.

Meny 3

  • Andelevermousse fra Norsk Gårdsand, salat, eplegele. 
    Inneholder: melk, sulfitt.
  • Rosastekt lammecarre, sauterte grønnsaker, aspargesbønner,
    rosmarinsjy, fløtegratinerte poteter.
    Inneholder: melk, sulfitt, sennep.
  • Luftig semulegrynspudding,
    sjokoladekrem, kirsebærkompott. 
    Inneholder: melk, hvete, soyalecithin.

Kr 695,- pr pers.

Meny 4

  • Elgcarpaccio med oliven, tomat, soya og lime.
    Inneholder: hvete, soya, sulfitt.
  • Pestogratinert laks, grilla hjertesalat,
    smørsaus med chili, dill og rogn, småpoteter.
    Inneholder: melk, fisk, sulfitt.
  • Tjukkmjølkspudding, sitrussalat, havresmuler.
    Inneholder: melk, havre, mandler.

Kr 655,- pr pers

Meny 5

  • Pepperbrent laks fra Frøya, fennikelsalat og ponzu saus.
    Inneholder: fisk, hvete, soya
  • Rosastekt andebryst fra Norsk gårdsand på potetpure. Rødkål, aspargesbønner og anissjy.
    Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt.
  • Sjokoladeterrin med hvit, melke- og mørk sjokolade.Pasjonsfrukt og appelsinsaus.
    Inneholder: melk, soyalecithin, egg.

Kr 715,- pr pers.

Tilvalg

  • 2. ganger servering av hovedrett
    Kr 95,- pp
  • Ostetallerken; 3 modne oster, portvinsrosiner og rugkjeks.
    Inneholder: melk, sulfitt, rug, hvete, bygg.
    Kr 110,- pr pers.

Alle forretter serveres med ferskt brød og smør, hovedrett serveres 1 gang.

Vi gjør nødvendige tilpasninger i forhold til opplyste allergier og andre diettbehov
som gis beskjed om i henhold til avtale.