Selskapsmenyer
Minimum antall gjester: 15 voksne
Meny 1
- Vellagra Tronfjell spekeskinke,
hjemmelaget ferskost på rugvaffelhjerte og frisk salat.
Inneholder: melk, hvete, rug, egg. - Flatbiff av reinsdyr fra Røros, karamellisert persillerot, gulrotpure, sylta rød delikatesseløk, kremet portvinssaus og røstipoteter.
Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt. - Avdemyoghurtmousse, honningkaramell og rista mandler.
Inneholder: melk (upasteurisert), mandler.
Kr 765,- pr pers.
Meny 2
- Honningmarinert og varmrøkt ørret, urtekrem,
salat og ristede gresskarkjerner.
Inneholder: fisk, melk. - Kalvefilet, rødvinsjy, pastinakkpure, asparges, småpoteter.
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, selleri. - Sitron- & marengspai, bringebærgele.
Inneholder: melk, hvete, egg.
Kr 735,- pr pers.
Meny 3
- Andelevermousse fra Norsk Gårdsand, salat, eplegele.
Inneholder: melk, sulfitt. - Rosastekt lammecarre, sauterte grønnsaker, aspargesbønner,
rosmarinsjy, fløtegratinerte poteter.
Inneholder: melk, sulfitt, sennep. - Luftig semulegrynspudding,
sjokoladekrem, kirsebærkompott.
Inneholder: melk, hvete, soyalecithin.
Kr 695,- pr pers.
Meny 4
- Elgcarpaccio med oliven, tomat, soya og lime.
Inneholder: hvete, soya, sulfitt. - Pestogratinert laks, grilla hjertesalat,
smørsaus med chili, dill og rogn, småpoteter.
Inneholder: melk, fisk, sulfitt. - Tjukkmjølkspudding, sitrussalat, havresmuler.
Inneholder: melk, havre, mandler.
Kr 655,- pr pers
Meny 5
- Pepperbrent laks fra Frøya, fennikelsalat og ponzu saus.
Inneholder: fisk, hvete, soya - Rosastekt andebryst fra Norsk gårdsand på potetpure. Rødkål, aspargesbønner og anissjy.
Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt. - Sjokoladeterrin med hvit, melke- og mørk sjokolade. Pasjonsfrukt og appelsinsaus.
Inneholder: melk, soyalecithin, egg.
Kr 715,- pr pers.
Tilvalg
- 2. ganger servering av hovedrett
Kr 95,- pp - Ostetallerken; 3 modne oster, portvinsrosiner og rugkjeks.
Inneholder: melk, sulfitt, rug, hvete, bygg.
Kr 110,- pr pers.
Alle forretter serveres med ferskt brød og smør, hovedrett serveres 1 gang.
Vi gjør nødvendige tilpasninger i forhold til opplyste allergier og andre diettbehov
som gis beskjed om i henhold til avtale.
Rustad Hotell & Fjellstue
- N-2612 Sjusjøen
- 62 33 64 64
- [email protected]
Mat til alle anledninger
Aktuelt- Mat og drikke
Vi har åpent alle dager og serverer lunsj, middag og har åpen kafe.
Aktuelt- Mat og drikke
Hos oss får du en variert lunsj- og middagsmeny basert på gode kortreiste råvarer. Vi har også en barnemeny.
Aktuelt- Mat og drikke
Vi har satt sammen en variert og smakfull vintermeny. Husk å bestille bord på forhånd hvis du ikke bor på hotellet. Velkommen til bords!
Aktuelt- Mat og drikke
Vår nye Food and Beverage Manager Øyvind Sjøgren Johansen satser på det nordiske kjøkken. Der skal det være plass til tradisjoner samtidig som vi kan leke oss litt og prøve nye kombinasjoner og teknikker.
Mat og drikke
Det er fint å kunne spise noe forfriskende i pausene i løpet av dagen.
Mat og drikke
Hos oss har vi mange flotte stuer hvor du kan kose deg med kaffe og vafler når det passer deg.