3-retters middag serveres alle dager kl. 18.30. Alle er velkommen på middag, men middag må forhåndsbestilles før kl. 17 samme dag.

Her er vår middagsmeny denne sommeren:

Mandag

  • Spekeskinke fra Bjorli med Betaost fra Avdem
  • Lettrøkt røye fra Femund på spinat og smørsaus
  • Kirsebærpai

Tirsdag

  • Røkt sik fra Femund med salat og flatbrød
  • Ovnsbakt kyllinglår med små nypoteter, sommerkål og blanchert nepe
  • Hvit sjokolademousse med norske jordbær

Onsdag

  • Kald potet og purreløksuppe med fersk reddik
  • Svinekam med Anna-potet, rotgrønnsaker og rødvinsjy
  • Norske jordbær med rømmekrem, rømme fra Avdem

Torsdag

  • Elgcarpaccio marinert i soya og balsamico
  • Fjellørret fra Jotunheimen med rømme fra Avdem og nykål
  • Tjukkmjølkspannacotta med tjukkmjølk fra Røros

Fredag

  • Rustad-tapas – vi lager flere småretter og desserter som deles på bordet

Lørdag

  • Røkt and med syltet rødløk og nepe
  • Langtidsbakt culotte av okse
  • Sjokolademarquise med lakris og bringebær

Søndag

  • Varmrøkt ørret med rømmedressing, fetaost og salat
  • Helstekt lammebog med sommerens grønnsaker og Hasselback poteter
  • Rabarbra- og jordbærsuppe med vaniljeis

Vi tar forbehold om endringer grunnet råvaretilgang.

Velkommen!