Vi har satt sammen en variert og smakfull vintermeny. 

Mandag 

Lunsj:

  • Røkt kolje fra Knutstad og Holen, med eggesmør, stuede gulrøtter og poteter
    Inneholder: fisk, melk, egg
  • Blåbærsmuldrepai og vaniljeis
    Inneholder: hvete, melk, egg

Middag:

  • Saltbakt økologisk sellerirot og sprø grønnkål, begge fra Korsviken gård på Brøttum, soyavinagraitte og misoyoghurt
    Inneholder: hvete, melk, soya, sennep
  • Kremet viltgryte, mandelpotetpure, rotgrønnsaker, rørte tyttebær
    Inneholder: melk, selleri
  • Luftig semulegrynspudding med kirsebærkompott og kirsebærknas
    Inneholder: melk, hvete

Tirsdag

Lunsj:

  • Hønsefrikasse med kokte poteter
    Inneholder: melk, selleri
  • Riskrem med bærsaus
    Inneholder: melk

Middag: 

  • Løksuppe, toast gratinert med Fjelldronning fra Avdem gardsysteri
    Inneholder: hvete, melk (upasteurisert), selleri
  • Skinnsteikt torsk, Puy-linseragu, bakte tomater, rødvinssaus, Amandinepoteter
    Inneholder: melk, selleri, sulfitt
  • Eple- & karamellisparfait, hasselnøttsmuler, bringebærgele
    Inneholder: melk, hvete, egg, hasselnøtter

Onsdag

Lunsj:

  • Vegisterkaker med dampede grønnsaker, rørte tyttebær og kremet peppersaus, saltbakte Amandinepoteter
    Inneholder: havre, melk, hvete, sennep, selleri
  • Gulrotkake
    Inneholder: hvete, melk, egg

Middag:

  •  Salat med rødbeter, Haukelichevre, honningglaserte valnøtter
    Inneholder: geitemelk, valnøtter
  • Stekt bryst og farsert lår av Livechekylling på perlespelt, pastinakkpure, bakte økologiske gulrøtter fra Korsviken gård, salviesjy
    Inneholder: spelt, melk, sennep, selleri, sulfitt, egg
  • Karamellpudding med cognacsaus og pisket krem
    Inneholder: melk, egg

Torsdag

Lunsj:

  • Grov gårdspølse, potetmos, løk- og ølkompott, råkostsalat og grov sennep
    Inneholder: melk, bygg, sennep
  • Rødgrøt med fløte
    Inneholder: melk

Middag: 

  • Spekeskinke fra Bjorli, salat og Bufastost fra Avdem gardsysteri
    Inneholder: melk (upasteurisert)
  • Dampet fjellørret fra Hardanger, hvitvinssaus med urter og ørretrogn, potet- og blomkålmos, appelsinparfymert broccolicouscous
    Inneholder: fisk, melk, sulfitt, sennep, selleri
  • «Mor Monsen» med einer og tyttebær, tjukkmjølksis med blåbær fra Gålovolden Gård
    Inneholder: melk, hvete, egg, soyalecitin

Fredag

Lunsj:

  • Braissert kalvebryst, løksaus, dampa rotgrønnsaker, poteter
    Inneholder: selleri, hvete, melk
  • Fruktsalat med krem
    Inneholder: melk

Middag fredager uke 1/3/5 osv. :

  • Sylta ørret og grønnsaker, rugsmuler, pepperrotkrem
    Inneholder: fisk, hvete, bygg, rug, melk, sennep
  • Langsteikte stykker av elg, tyttebærtrukket pære, sopp og spinat, råstekte mandelpoteter fra Gudbrandsdalen, kremet portvinssaus
    Inneholder: selleri, sulfitt, sennep
  • Brunostvaffel, rømmekrem, syltede multer, appelsinkaramellisert popcorn
    Inneholder: melk (upasteurisert), hvete, egg

Middag fredager uke 2/4/6 osv. :

  • Rødbetgravet ørret, dijonrømme med kapers, sylta fennikel, rugbrød
    Inneholder: rug, bygg, hvete, fisk, sennep
  • Langsteikt lokalt storfekjøtt fra Mjøskjøtt, bakte beter og småløk, kremet steinsoppsaus, saltbakte Amandinepoteter
    Inneholder: melk, sennep, sulfitt
  • Kryddertrukne pærer med krem og knuste lakriskjeks
    Inneholder: melk, hvete

Lørdag

Lunsj: 

  • Hjemmelagede elgkarbonader, fløtesaus, rørte tyttebær, blomkål og broccoli, ovnsstekte poteter
    Inneholder: melk, selleri
  • Eplekake med krem
    Inneholder: egg, melk, hvete

Middag lørdager uke 1/3/5 osv. :

  • Gravet reinsdyr, gin & tonic gele, Avdemrømme, salat
    Inneholder: melk (upasteurisert)
  • Rosastekt mørbrad av norsk lam, rosmarinsjy, løkterte med Chevre og rosmarin, glaserte beter, byggrynsrisotto
    Inneholder: melk, geitemelk, bygg, hvete, sulfitt, selleri, sennep
  • Fløtepudding med melkesjokolade, karamelliserte nøtter
    Inneholder: melk, soyalecithin, hasselnøtter, valnøtter, pistasjnøtter, mandler

Middag lørdager uke 2/4/6 osv. :

  • Hermetisert svineribbe, finskåret råkost av vintergrønnsaker, ananas og hvitløkschutney
    Inneholder: selleri
  • Andebryst, potetpure med bakt hvitløk, appelsinglasert fennikel, stekt broccoli, anissjy
    Inneholder: melk, sennep, selleri, sulfitt
  • Sjokolademousse, kakaosmuler, sprø honningkake, tindvedkrem
    Inneholder: melk, hvete, egg, soyalecithin

Søndag

Lunsj:

  • Dampet laks med agurksalat, sandefjordsmør og Amandinepotet
    Inneholder: fisk, melk
  • Tilslørte bondepiker
    Inneholder: hvete, bygg, rug, melk

Middag:

  • Kremet fiskesuppe med dill, brød og smør
    Inneholder: melk, fisk, sulfitt, sennep, selleri, hvete, rug, bygg
  • Fleskestek av svinecarre, hjemmelaget rødkål, epler, brunede poteter og sjysaus
    Inneholder: melk, selleri, sulfitt, sennep
  • Brødpudding med Huldreost og akevittsaus
    Inneholder: melk (upasteurisert), hvete, egg, mandler

Vi tar forbehold om endringer av menyen grunnet råvaretilgang.

Pris på dagens 3-retters:
kr 455,- pr pers inkl. kaffe/te.
Barn 4-16 år halv pris.

Middag serveres kl 18:30.

Bestill bord innen kl. 17:00 samme dag.
Avbestilling innen kl. 15:00 samme dag.

Bordbestilling på tlf: 62 33 64 64