Kurs og konferanse, mer enn møterom og powerpoint

Noen ganger går praten lettere når vi går tur enn når vi sitter stille rundt et bord. Tankene flyter bedre når vi er i bevegelse, og kanskje er det lurt å ha en felles morgentur før den lange møtedagen skal ta fatt.

Vi har lang erfaring med kurs, konferanser og andre typer arrangement. Personlig oppfølging fra første henvendelse er noe vi legger stor vekt på. Vi lytter til ønsker og krav og gjør vårt ytterste for å legge alt til rette. Det kan være små eller store grupper, hver enkelt gjest er like viktig. Og maten får stor oppmerksomhet, det skal være en opplevelse å spise mat på hos oss. Kokkene legger mye av sin sjel og kreativitet i måltidene.

De innendørs møtelokalene er på ulike størrelser. Hele hotellet har trådløst nettverk og standard AV-utstyr. Kaffepause på terrassen med utsikt over Sjusjøvannet er ekstra fint på solfylte dager. Og er kaffepausen lang nok rekker du fint en liten spasertur langs vannet.

En stor fordel ved å legge kurs og konferanser hos oss er at du får alt på ett sted. Her kan du overnatte, spise, ha møter og aktiviteter. Null logistikk. Og tenk på kombinasjonen god mat og frisk fjelluft, det i seg selv er nesten god nok grunn til å legge møter og arrangement hos oss.

Frisk fjelluft langs en idyllisk setervei kan inkluderes i programmet. Kanskje kan nettopp det gi mer inspirasjon enn tettskrevne powerpointer? Rideturer kan utfordre komfortsonen. Trugeturer med innlagt kokekaffe på bålet kan styrke samhold og fellesskap. Det er mange muligheter for teambuilding og aktiviteter.

Når du kommer innenfor døra hos oss på Rustad kobler du automatisk av. Du går inn i et slags nostalgisk modus når du setter deg i en av de gamle stolene og ser deg rundt. Alt ligger det til rette for ro, inspirasjon, kreativitet og samhold.

Hjertelig velkommen!

Kontakt oss

Rustad Hotell & Fjellstue
N-2612 Sjusjøen
62 33 64 64
post@rustadhotel.no

Booking

Eventplanlegger

Skap de beste opplevelsene

Skap de beste opplevelsene Uansett om du planlegger et arrangement på jobben eller i privat regi, er det mye som må klaffe. Mat, omgivelser, miljø og stemning må være riktig....

Kurs og konferansepakker

Vi skreddersyr ethvert arrangement etter kundens ønsker, men her kan du se et eksempel på en komplett pakke for møte, kurs eller konferanse.

Mat og servering

Fjelluften skjerper appetitten og god mat er vårt varemerke. Vi på Rustad Hotell & Fjellstue mener at maten er en svært viktig del av oppholdet og er opptatt av at som gjester skal ha en god matopplevelse hos oss.

Aktiviteter for grupper

Sjusjøen byr på mange spennende aktiviteter. Vi kan tilby pakker med overnatting og aktiviteter.

Møtelokaler

Vi har ulike muligheter for gruppe- og møterom, alt etter størrelsen på gruppen. Hele hotellet har trådløst Internett samt standard AV-utstyr.