Kurs og konferanse, mer enn møterom og powerpoint

Et styremøte, årsmøte, seminar, eller kick-off. Teambuilding og aktiviteter for små og store grupper. Gode måltider med utsikt og lange samtaler. Ro, inspirasjon, kreativitet og samhold.

Noen ganger går praten lettere når vi går tur enn når vi sitter stille rundt et bord. Tankene flyter bedre når vi er i bevegelse, kanskje er det lurt å ha en felles morgentur før den lange møtedagen skal ta fatt. Frisk fjelluft langs en stille setervei kan inspirere mer enn tettskrevne powerpointer. Rideturer kan utfordre komfortsonen. Trugeturer med innlagt kokekaffe kan styrke samhold og fellesskap.

Lagkonkurranser med spydkasting og fotohunt, eller en fjellekspedisjon der friluftsliv kombineres med aktiviteter og oppgaver.

På Rustad kan du velge med eller uten aktiviteter, eller ja takk begge deler. Du får uansett et skreddersydd opplegg for din gruppe. De innendørs møtelokalene er på ulike størrelser. Hele hotellet har trådløst nettverk og standard AV-utstyr.

Jobber du på Lillehammer, Hamar eller i Ringsaker er veien kort til Rustad. Bor du lenger unna er veien likevel verdt å reise. Kom gjerne på et uforpliktende møte og få en omvisning. Du er hjertelig velkommen!

(Av: Åse Kari Gravråk)

Kontakt oss

Rustad Hotell & Fjellstue
N-2612 Sjusjøen
62 33 64 64
post@rustadhotel.no

Booking

Eventplanlegger

Kurs og konferansepakker

Vi skreddersyr ethvert arrangement etter kundens ønsker, men her kan du se et eksempel på en komplett pakke for møte, kurs eller konferanse.

Mat og servering

Fjelluften skjerper appetitten og god mat er vårt varemerke. Vi på Rustad Hotell & Fjellstue mener at maten er en svært viktig del av oppholdet og er opptatt av at som gjester skal ha en god matopplevelse hos oss.

Aktiviteter for grupper

Sjusjøen byr på mange spennende aktiviteter. Vi kan tilby pakker med overnatting og aktiviteter.

Møtelokaler

Vi har ulike muligheter for gruppe- og møterom, alt etter størrelsen på gruppen. Hele hotellet har trådløst Internett samt standard AV-utstyr.

Overnatting

Vi har totalt 128 senger fordelt på 45 rom på hotell/fjellstue. De resterende i hytter og leilighet rett ved hotellet.