Rustad Hotell

Rustad Hotell
Rustad Hotell
Vi har ledige stillinger for vintersesongen 2022-23. Vårt tradisjonsrike hotell på Sjusjøen søker medarbeidere til resepsjon, renhold og restaurant.
Rustad Hotell
Fjelluften skjerper appetitten og god mat er vårt varemerke.
Rustad Hotell
Rustad Hotell & Fjellstue er en familiebedrift som er eid og drevet av familien Rustad siden 1935.
Historisk
En av stamgjestene hos oss er Øystein Nystrøm (71). Veslefjell er hans faste rom,  og hver dag går han 3-4 timer på ski. I fjor feiret han jul her på Rustad for trettiende året på rad.
Historisk

I april 1940  kom krigen og dagene ble preget av usikkerhet, frykt og engstelse. Hvordan ville de tyske myndighetene opptre ovenfor hotellene? Og ville matforsyningene holde?

Historisk

En vårdag i 1934 er Borghild Rustad (48) på formiddagskaffe på Lysgård i Lillehammer. Når hun et par timer senere går hjem har hun kjøpt et landsted på Sjusjøen til 9000 kroner. Usett!

Historisk

Han ble født i 1943, vokste opp på Rustad Turisthytte sammen men foreldre, besteforeldre, tre yngre søsken – og gjester.

Historisk
Helt tilfeldig kom Annie Nielsen til Sjusjøen Turisthytte i 1969. Hun bodde i Danmark og hadde tenkt  å reise til Amerika, hun måtte bare vente en stund på visum og reisedokumenter som skulle bli klargjort.
Rustad Hotell
Sjusjøen ligger bare 25 minutter fra Lillehammer og har ideelle forhold for deg som liker å være ute.
Rustad Hotell
Rustad Hotell & Fjellstue Hotellet ligger på Sjusjøen, 18 km fra Lillehammer, 830 m.o.h.