Sjusjøen ligger bare 25 minutter fra Lillehammer og er et populært område både sommer og vinter. Sjusjøen har ideelle forhold for deg som er interessert i å være ute.

Sommer på Sjusjøen
På sommeren kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano. I hele området finnes det det nett av merkede stier og sykkelruter.
Liker du sykling i mer utfordrende terreng, kan du prøve deg i Sjusjøen Mountain Bike Park. Her er det ferdighetsløyper, grusede stier og en pump track. Parken tilbyr utleie av fulldempede stisykler til alle aldersgrupper. Andre morsomme aktiviteter å prøve seg på sommeren er hundekjøring på grusvei og riding av alle slag. Sjusjøen har også rulleskibane med tilhørende anlegg for skiskyting i Natrudstilen.

Vinter på Sjusjøen
Sjusjøen er flere år på rad kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn. Sjusjøen Skisenter er supert for deg som er glad i alpint og har løyper for både store og små. Du kan også prøve spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart.

Les mer om aktiviteter på Sjusjøen sommer og vinter.

Det er enkelt å komme seg til Sjusjøen, du kan ta både tog, bil, buss og taxi. Les mer om transport.

Velkommen til en herlig naturopplevelse i rolige og idylliske omgivelser på Sjusjøen!