Rustad Hotell & Fjellstue

Hotellet ligger på Sjusjøen, 18 km fra Lillehammer, 830 m.o.h. med glitrende fjellvann, egen strand med båter og muligheter til fisking. Fredelige stier blir til 350 km velpreparerte skiløyper om vinteren. Sjusjøen kan tilby mange aktiviteter både sommer og vinter.

Lillehammer er småbyen med de store mulighetene. Den sjarmerende Storgata er byens pulsåre og med den gamle trehusbebyggelsen har den blitt vår signatur. Byens nære beliggenhet til fjellområdet rundt Sjusjøen gir en unik kombinasjon mellom by og fjell, noe som gir rike muligheter.

Vi har 84 senger fordelt på 44 rom i forskjellige prisklasser, alle med dusj/toalett, TV, Wifi og telefon. Bordtennis, biljard, 2 badstuer, tørkerom og stor moderne skistall.

Vi har gode kurs- og konferansemuligheter, og arrangerer gjerne større og mindre selskaper.

Drevet i generasjoner

Rustad Hotell & Fjellstue er en familiebedrift som er eid og drevet av familien Rustad siden 1935. I dag er det 4. generasjon ved Karianne Rustad som driver hotellet.
Det startet med 10 rom som hadde egen ovn og egen potte på rommet. I løpet av årene har det blitt utvidet og modernisert i takt med generasjonsskiftene. Nå er det god hotellstandard, med den gode atmosfæren og hyggen godt bevart.