3-retters middag serveres alle dager kl. 18.30.
De som ikke bor hos oss må bestille middag på forhånd før kl. 17 samme dag.
Lørdag 20/12
- Varmrøkt kamskjell, appelsincouscous, Rørosrømme, brent purreolje
Inneholder: bløtdyr, hvete, melk - Langstekt flatbiff av elg fra Østerdalen, grilla elgbratwurst, baconpannekake med blåbær, honningglaserte rotgrønnsaker, kremet portvinssaus, rotfruktchips
Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt, hvete, rug, egg - Japansk ostekake med bærkompott
Inneholder: melk, hvete, egg
Søndag 21/12 - Klassisk kremet fiskesuppe med dill. Servert med brød og smør
Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, fisk, sulfitt, selleri, sennep - Stykker av svineknoke braisert i Skomt brown ale fra Grimaas, rotmos, tyttebærglasert rødkål og epler. «Små gule eple» fra Sel delikatessepotet, ølsjy
Inneholder: bygg, melk, selleri, sennep - Rørosyoghurtmousse, honning, rista havre- & solsikke, mandler Inneholder: melk, mandler, havre
Mandag 22/12 - Varmrøkt reinsdyr flatbiff, salat, grønnertpure med timian, sylta rødløksgele
Inneholder: sennep, sulfitt, melk - Ovnsbakt laks, spinatgnocchi, Pecorino, grilla paprika og purre, hvitvinssaus med urter og ørretrogn
Inneholder: fisk, melk, sulfitt, sennep, selleri - Bringebærkrem med lakrisis fra Stuttreist og kakaosmuler
Inneholder: melk, egg, soyalecithin
Tirsdag 23/12 - Gresskar- og kikertkrem, stekt blomkål, granateple, korianderspirer fra Ringsaker
Inneholder: sesam - Bryst av Hovelsrudkylling, tomatiserte grønnsaker, polentakake, basilikumolje
Inneholder: selleri, melk - Fløtepudding med melkesjokolade, karamelliserte nøtter
Inneholder: melk, soyalecithin, hasselnøtter, valnøtter, pistasjnøtter, mandler
Onsdag 24/12 – Julaften - Hjemmegravet ørret på rugbrød, salat, wasabirømme
Inneholder: fisk, melk, rug, bygg, hvete, sennep - Juletallerken med ribbe, medisterkaker, medisterpølser, stekte epler og grønnkål, rødkål, sjysaus og tyttebær
Inneholder: hvete, melk, sulfitt, sennep - Krumkake med multekrem
Inneholder: melk, egg, hvete Torsdag
Onsdag 25/12 - Kremet skogsoppsuppe med smørstekte kantareller
Inneholder: melk, selleri - Dampa torsk, misosmørsaus, mandelpure, smørdampa gulrot og edamamebønner
Inneholder: melk, sulfitt, soya - Vannbakkels med einebærskorpe, blåbærkompott og pisket krem
Inneholder: melk, hvete, egg
Fredag 26/12 - Rødbetcarpaccio med lime, koriander og sesamolje. Chevre fra Haukeli
Inneholder: sesam, geitemelk - Gochujang- og honningglasert andebryst fra Norsk Gårdsand, selleripure, aspargesbønner og Gochujangsjy. «Små røde eple» fra Sel delikatessepotet
Inneholder: soya, melk, selleri, sennep - Gateaux marcel, sorbet av bringebær fra Moe, sitronsmuler Inneholder: egg, soyalecithin, melk, hvete
Lørdag 27/12 - Røkt makrellsalat, papadums, salat, sukkererter
Inneholder: fisk, egg, melk - Fivespicekrydra lammemørbrad, gulrotpure med spisskummen, sautert brokkoli, lammesjy med anis og hoisinsaus, fondantpotet
Inneholder: melk, soya, hvete, sesam, sulfitt, sennep - Tjukkmjølkspudding med sylta multer og kokos
Inneholder: egg, melk
Søndag 28/12 - Gratinert fransk løksuppe
Inneholder: bygg, hvete, rug, melk, sulfitt - Einebærglasert røkt svinekam på bønnecassoulet, padron paprika, duchessepotet
Inneholder: selleri, melk, sennep, egg - Kryddersylta bær med Rørosrømmekrem, hippen
Inneholder: melk, hvete, egg
Mandag 29/12 - Grava storfe ytrefilet, hurtigsylta grønnsaker, estragonmajones, parmesanchips
Inneholder: melk, sennep, egg - Dampa ørret på fusilli Alfredo, med squash, paprika og sukkererter, ertepure
Inneholder: fisk, melk, hvete, sulfitt - Riskrem, brunostkaramell, krokan
Inneholder: melk, mandler
Tirsdag 30/12 - Agurkrulade fylt med ørret- og laksemousse, gulrot-, appelsin- og ingefærpure, salat
Inneholder: fisk, melk, sennep - Finnbiff med mandelpotetpure, rørte tyttebær, rosenkål
Inneholder: melk, sulfitt - Karamellpudding med krem
Inneholder: melk, egg
Onsdag 31/12 – Nyttårsaften - Kremet sjøkrepssuppe med grønnsaksjulienne og kamskjell, grønnolje
Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sennep, sulfitt - Andebryst fra Norsk Gårdsand, sprø kålsalat med appelsin, Rørosrømme, sylta rød delikatesseløk
Inneholder: soya, melk, sennep, sulfitt - Storfe indrefilet, puylinseragu, pastinakkpuré, asparges, rødvinssaus, Dauphinoisepoteter
Inneholder: melk, sulfitt, sennep, selleri - Sjokolademousse, kakaosmuler, sprø honningkake, tindvedkrem
Inneholder: melk, egg, soyalecithin
Torsdag 1/1 - Kremet suppe på brunede rotgrønnsaker, toppet med bacon og friske urter
Innhold: selleri, melk - Stekt kveite på gresskarpure, cruditesalat, kaperssmør, perlespelt fra Holli mølle
Inneholder: fisk, melk, sulfitt, spelt, sennep - Plommepai med vaniljeis fra Stuttreist i Øyer
Inneholder: egg, hvete, melk
Fredag 2/1 - Pepperbrent laks tataki, ponzusaus, fennikelsalat
Inneholder: fisk, soya, hvete - Kalkunbryst, varm eple-, selleri-, drue- og valnøttsalat, råstekte poteter, estragonsaus, rødkål
Inneholder: melk, selleri, valnøtter, sennep, sulfitt - Vaniljekake med marengs, limekrem og pistasjnøtter
Inneholder: hvete, egg, melk, pistasjnøtter
Dagens 3-retter kr. 550,- pr person.
3-retter juleaften/4-retter nyttårsaften Kr 670,- pr person.
Halv pris på middag og lunsj for barn opp til og med 15 år.
Vi tar forbehold om endringer grunnet råvaretilgang.
Bestill bord: [email protected] eller tlf. 62 33 64 64









