Vi ønsker å gjøre ditt opphold hos oss så trygt som mulig og vi har på plass alle hygienetiltak iht. smittevernforskrifter fra myndighetene.

Vi har spesielt fokus på følgende:

  • Våre ansatte er trent i håndtering av smittevernsrutiner og hvordan de skal gjennomføre gjeldende retningslinjer. Personalet skal være ekstra påpasselige i forhold til god håndhygiene og holde avstand til hverandre og gjester.
  • Strenge renholdsrutiner for hotellhygiene. Det brukes effektive og miljøvennlige kjemikalier til vask og desinfisering.
  • Regelmessig desinfisering av fellesarealer på hotellet, slik som resepsjon, heis, toaletter, stuer og spisesal
  • Regelmessig desinfisering av utsatte flater, slik som dørhåndtak, kortterminaler og heisknapper
  • Renholdspersonalet bruker smittevernsutstyr som bl.a. engangshansker som byttes hyppig.

Vi oppfordrer alle gjester til å være nøye med håndhygiene og sørge for hyppig håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit. Alle må vaske hender før måltidene. Vi har satt ut desinfeksjonsmidler flere steder i hotellet og vi oppfordrer til hyppig bruk av disse. Vi anbefaler bruk av munnbind i matsal og fellesarealer.

Vi tar vårt ansvar på største alvor og ber om at våre gjester også er seg sitt ansvar bevisst. Vi skal gjøre vårt ytterste for at smitten ikke skal spre seg, men er avhengig av at alle som besøker oss også følger regler og anbefalinger. Vi ber derfor våre gjester om følgende:

Dersom du har symptomer på luftveisinfeksjoner som tett nese, vondt i halsen, hoste, feber, tungpustethet, vondt i hodet eller andre symptom på Covid-19, skal du ikke besøke oss. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake når du er symptomfri.

Rengjøring

For å begrense smitterisiko, vil vi ikke foreta rengjøring av rommet mens dere bor her. Renhold på rom kan utføres ved deres behov, gi beskjed i resepsjonen dagen før om dere ønsker rengjøring. Vi bytter ellers gjerne håndklær, ta kontakt med resepsjonen for dette. Er det andre behov dere trenger assistanse til, så gi oss beskjed, vi hjelper dere gjerne.

Resepsjon

Vi ber om at alle holder avstand til resepsjonspersonalet og andre gjester i resepsjonsområdet ved innsjekk og utsjekk, samt ved andre henvendelser i resepsjonen. Vi ber alle om å beholde sine nøkler gjennom oppholdet og ikke bruke nøkkelhyllen i resepsjonen. Vi ber om at man i størst mulig grad bruker kort ved betaling og unngår kontanter.

Overnatting

Rustad Hotel har god kapasitet, både på antall rom og på fellesområder. Vi har dermed mulighet til å spre gjestene godt for å redusere smittefaren så langt kapasiteten tillater. 

Matservering

All matservering vil foregå i henhold til gjeldende regler. Gjestene vil ha sitt eget, faste bord.

Vi ber om forståelse for at serveringen vil være noe annerledes i år, for å opprettholde de til enhver tid gjeldende regler. Ved større antall gjester kan det bli endringer i spisetider for å opprettholde regler om avstand i spisesalen.

Alle SKAL vaske seg grundig på hendene før alle måltider.

Fellesarealer

Rustad Hotel har store fellesarealer og god mulighet for plass til gjestene med anbefalt avstand.

Felles toaletter

Vi henstiller alle som bor hos oss om å benytte eget toalett på rommene sine. Fellestoalettene vil kun være tilgjengelig ved selskaper uten overnatting, som vil få egne dedikerte toaletter.

Sauna

Sauna vil være stengt inntil videre.

Kiosk og bar

Kiosk og bar i resepsjonen vil være åpen som normalt, men vi anmoder om at alle overholder myndighetenes krav om 1 meters avstand.

Avbestillinger

Per dags dato gjelder våre ordinære betingelser for avbestillinger.

Vi anbefaler alle å holde seg oppdatert om info fra myndighetene:  
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/