For booking ring +47 62 33 64 64 eller send e-post til [email protected]
Kurs og konferanse – menyer middag
Fjelluften skjerper appetitten og god mat er vårt varemerke. Vi på Rustad Hotell & Fjellstue mener at maten er en svært viktig del av oppholdet og er opptatt av at dere som gjester skal ha en god matopplevelse hos oss.
Menyer for grupper:
Meny 1
- Tronfjell skinke med salat og Bufast ost fra Avdem
Inneholder: melk (upasteurisert) - Ovnsbakt kveite, mandelpotetpuré, smørsaus med rogn og gressløk, dampet asparges.
Inneholder: fisk, melk, sulfitt - Sjokoladefondant med vaniljeis og sylta kirsebær
Inneholder: melk, soyalecithin, hvete, egg
Meny 2
- Pastramilaks med sitronmajones, urteolje, rugbrødsmuler, reddik
Inneholder: fisk, egg, sennep, rug, bygg, hvete - Rosastekt flatbiff av reinsdyr, pastinakkpuré, kremet portvinssaus, honningbakte høstlige grønnsaker, røstipoteter, ingefærsylta eple
Inneholder: fisk, melk, soya - Yoghurtmousse, karamellisert hvit sjokolade og blåbær- & limekompott
Inneholder: melk, soyalecithin
Menyvalg og antall gjester må bestilles senest 14 dager før ankomst.
Kjøkkenet hjelper til med spesielle dietter.
Se møteservering HER.
Pakker
Eventplanlegger
Inger poster funnet