Hotellet er fra 1935 og består av en stor bygningsmasse. Dette krever mye og vi har de siste årene vært gjennom omfattende vedlikeholdsprosjekter.
I 2015 pusset vi opp badstuene og fikk laget nytt tørkerom. Alle rommene i samme etasje ble også pusset opp og vi fikk flere felles-toaletter til bruk ved selskap og arrangementer.
Året etter, i 2016, gikk vi løs på rom i etasjene ved skistallen. Badene som ikke var tatt tidligere, ble pusset opp. I 2017 og 2018 har det vært rommene over resepsjonen som har fått en total makeover. Der er det nå splitter nye bad og oppussede rom. I tillegg fikk vi i 2017 ny tv-sentral samt internett på hele hotellet og i hyttene.
I 2019 ble det prioritert å ta vekk oljefyr og erstatte denne med varmepumpe. En stor og krevende jobb, men vi er veldig fornøyde med å ha fått dette på plass. I forbindelse med jobben med varmepumpen måtte vi også gjøre om hele inngangspartiet foran hotellet, noe vi selv synes ble veldig fint.
I tillegg til alt dette har vi fått malt hele hotellet, samt reparert og fått ny papp på 3 av takene. Mye jobb, men veldig bra å få dette ordnet.
Det som gjenstår av større prosjekt nå er siste etasje med bad som skal oppgraderes, i etasjen over spisesalen. Det blir totalt 8 bad som blir tatt da. Vi må også få ny telefonsentral, da alt nå blir digitalt. Alt dette er planlagt for våren 2020.
Det er viktig for oss å holde trykket på vedlikehold oppe og få tatt litt hvert år etter vintersesongslutt i april. Både på grunn av kostnader, men også slik at det blir minst mulig til hinder for gjestene våre.