3-retters middag serveres alle dager kl. 18.30.
De som ikke bor hos oss må bestille middag på forhånd før kl. 17 samme dag.

Lørdag 20/12

  • Varmrøkt kamskjell, appelsincouscous, Rørosrømme, brent purreolje
    Inneholder: bløtdyr, hvete, melk
  • Langstekt flatbiff av elg fra Østerdalen, grilla elgbratwurst, baconpannekake med blåbær, honningglaserte rotgrønnsaker, kremet portvinssaus, rotfruktchips
    Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt, hvete, rug, egg
  • Japansk ostekake med bærkompott
    Inneholder: melk, hvete, egg

    Søndag 21/12
  • Klassisk kremet fiskesuppe med dill. Servert med brød og smør
    Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, fisk, sulfitt, selleri, sennep
  • Stykker av svineknoke braisert i Skomt brown ale fra Grimaas, rotmos, tyttebærglasert rødkål og epler. «Små gule eple» fra Sel delikatessepotet, ølsjy
    Inneholder: bygg, melk, selleri, sennep
  • Rørosyoghurtmousse, honning, rista havre- & solsikke, mandler Inneholder: melk, mandler, havre

    Mandag 22/12
  • Varmrøkt reinsdyr flatbiff, salat, grønnertpure med timian, sylta rødløksgele
    Inneholder: sennep, sulfitt, melk
  • Ovnsbakt laks, spinatgnocchi, Pecorino, grilla paprika og purre, hvitvinssaus med urter og ørretrogn
    Inneholder: fisk, melk, sulfitt, sennep, selleri
  • Bringebærkrem med lakrisis fra Stuttreist og kakaosmuler
    Inneholder: melk, egg, soyalecithin

    Tirsdag 23/12
  • Gresskar- og kikertkrem, stekt blomkål, granateple, korianderspirer fra Ringsaker
    Inneholder: sesam
  • Bryst av Hovelsrudkylling, tomatiserte grønnsaker, polentakake, basilikumolje
    Inneholder: selleri, melk
  • Fløtepudding med melkesjokolade, karamelliserte nøtter
    Inneholder: melk, soyalecithin, hasselnøtter, valnøtter, pistasjnøtter, mandler

    Onsdag 24/12 – Julaften
  • Hjemmegravet ørret på rugbrød, salat, wasabirømme
    Inneholder: fisk, melk, rug, bygg, hvete, sennep
  • Juletallerken med ribbe, medisterkaker, medisterpølser, stekte epler og grønnkål, rødkål, sjysaus og tyttebær
    Inneholder: hvete, melk, sulfitt, sennep
  • Krumkake med multekrem
    Inneholder: melk, egg, hvete Torsdag

    Onsdag 25/12
  • Kremet skogsoppsuppe med smørstekte kantareller
    Inneholder: melk, selleri
  • Dampa torsk, misosmørsaus, mandelpure, smørdampa gulrot og edamamebønner
    Inneholder: melk, sulfitt, soya
  • Vannbakkels med einebærskorpe, blåbærkompott og pisket krem
    Inneholder: melk, hvete, egg

    Fredag 26/12
  • Rødbetcarpaccio med lime, koriander og sesamolje. Chevre fra Haukeli
    Inneholder: sesam, geitemelk
  • Gochujang- og honningglasert andebryst fra Norsk Gårdsand, selleripure, aspargesbønner og Gochujangsjy. «Små røde eple» fra Sel delikatessepotet
    Inneholder: soya, melk, selleri, sennep
  • Gateaux marcel, sorbet av bringebær fra Moe, sitronsmuler Inneholder: egg, soyalecithin, melk, hvete

    Lørdag 27/12
  • Røkt makrellsalat, papadums, salat, sukkererter
    Inneholder: fisk, egg, melk
  • Fivespicekrydra lammemørbrad, gulrotpure med spisskummen, sautert brokkoli, lammesjy med anis og hoisinsaus, fondantpotet
    Inneholder: melk, soya, hvete, sesam, sulfitt, sennep
  • Tjukkmjølkspudding med sylta multer og kokos
    Inneholder: egg, melk

    Søndag 28/12
  • Gratinert fransk løksuppe
    Inneholder: bygg, hvete, rug, melk, sulfitt
  • Einebærglasert røkt svinekam på bønnecassoulet, padron paprika, duchessepotet
    Inneholder: selleri, melk, sennep, egg
  • Kryddersylta bær med Rørosrømmekrem, hippen
    Inneholder: melk, hvete, egg

    Mandag 29/12
  • Grava storfe ytrefilet, hurtigsylta grønnsaker, estragonmajones, parmesanchips
    Inneholder: melk, sennep, egg
  • Dampa ørret på fusilli Alfredo, med squash, paprika og sukkererter, ertepure
    Inneholder: fisk, melk, hvete, sulfitt
  • Riskrem, brunostkaramell, krokan
    Inneholder: melk, mandler

    Tirsdag 30/12
  • Agurkrulade fylt med ørret- og laksemousse, gulrot-, appelsin- og ingefærpure, salat
    Inneholder: fisk, melk, sennep
  • Finnbiff med mandelpotetpure, rørte tyttebær, rosenkål
    Inneholder: melk, sulfitt
  • Karamellpudding med krem
    Inneholder: melk, egg

    Onsdag 31/12 – Nyttårsaften
  • Kremet sjøkrepssuppe med grønnsaksjulienne og kamskjell, grønnolje
    Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, selleri, sennep, sulfitt
  • Andebryst fra Norsk Gårdsand, sprø kålsalat med appelsin, Rørosrømme, sylta rød delikatesseløk
    Inneholder: soya, melk, sennep, sulfitt
  • Storfe indrefilet, puylinseragu, pastinakkpuré, asparges, rødvinssaus, Dauphinoisepoteter
    Inneholder: melk, sulfitt, sennep, selleri
  • Sjokolademousse, kakaosmuler, sprø honningkake, tindvedkrem
    Inneholder: melk, egg, soyalecithin

    Torsdag 1/1
  • Kremet suppe på brunede rotgrønnsaker, toppet med bacon og friske urter
    Innhold: selleri, melk
  • Stekt kveite på gresskarpure, cruditesalat, kaperssmør, perlespelt fra Holli mølle
    Inneholder: fisk, melk, sulfitt, spelt, sennep
  • Plommepai med vaniljeis fra Stuttreist i Øyer
    Inneholder: egg, hvete, melk

    Fredag 2/1
  • Pepperbrent laks tataki, ponzusaus, fennikelsalat
    Inneholder: fisk, soya, hvete
  • Kalkunbryst, varm eple-, selleri-, drue- og valnøttsalat, råstekte poteter, estragonsaus, rødkål
    Inneholder: melk, selleri, valnøtter, sennep, sulfitt
  • Vaniljekake med marengs, limekrem og pistasjnøtter
    Inneholder: hvete, egg, melk, pistasjnøtter

Dagens 3-retter kr. 550,- pr person.
3-retter juleaften/4-retter nyttårsaften Kr 670,- pr person.
Halv pris på middag og lunsj for barn opp til og med 15 år.

Vi tar forbehold om endringer grunnet råvaretilgang.
Bestill bord: [email protected] eller tlf. 62 33 64 64

Velkommen!