Rustad Hotell & Fjellstue er en familiebedrift som er eid og drevet av familien Rustad siden 1935.
I dag er det 4. generasjon som driver hotellet. Det startet med 10 rom som hadde egen ovn og egen potte på rommet. Da kom stuepikene inn hver morgen og fyrte opp i peisen og tømte nattpotten!x
I spisesalen ble sengetøy hengt opp i taket til tørk om natten og tatt ned igjen om morgenen før frokost.

I begynnelsen var hotellene på Sjusjøen kun åpent om sommeren da veien opp til Sjusjøen var vinterstengt. Rustad var det første hotellet som åpnet for vinteren og gjestene ble da fraktet opp i sleder trukket av enten hest eller reinsdyr! Gjestene ble da tatt i mot nede på sjøen og måtte gå derfra og opp til hotellet.

Fjellstuen har i løpet av årene blitt utvidet og modernisert i takt med generasjonsskiftene og har nå hotellstandard, men med den gode atmosfæren og hyggen i stuene. Nå har alle rom eget bad og flatskjerm-tv. Hotellet har blitt kjent for sitt gode kjøkken og serverer stort lunsjbord hver dag i vintersesongen og 3-retters middag på kvelden.

Sjusjøen har også blitt utviklet gjennom årene og har nå bla skispor i verdensklasse. I starten var det hotelldirektørene på hotellene som gikk ut hver morgen for å lage skispor.

I dag drives hotellet av Karianne Rustad.