3-retters middag serveres hver dag kl. 18:30 (fra og med januar 2026)
kr. 550,- pr person. Barn 5-15 år halv pris.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.
Book bord HER

Oddetallsuker

Mandag

  • Andebryst fra Norsk Gårdsand, sprø kålsalat med appelsin, Rørosrømme, sylta rød
    delikatesseløk
    Inneholder: soya, melk, sennep, sulfitt
  • Dampa ørret på fusilli Alfredo, med squash, paprika og sukkererter, ertepure
    Inneholder: fisk, melk, hvete, sulfitt
  • Riskrem, brunostkaramell, krokan
    Inneholder: melk, mandler

Tirsdag

  • Agurkrulade fylt med ørret- & laksemousse, gulrot-, appelsin- og ingefærpure, salat
    Inneholder: fisk, melk, sennep
  • Finnbiff med mandelpotetpure, rørte tyttebær, rosenkål
    Inneholder: melk, sulfitt
  • Karamellpudding med krem
    Inneholder: melk, egg

Onsdag

  • Grava storfe ytrefilet, hurtigsylta grønnsaker, estragonmajones, parmesanchips
    Inneholder: melk, sennep, egg
  • Kålrotbiff og grillet portobellosopp bakt i grønnsakkraft, pastinakkpure, brokkoli, timian- &
    kålsjy, småpoteter fra Sel
    Inneholder: selleri, melk, sennep, sulfitt
  • Sjokolademousse, kakaosmuler, sprø honningkake, tindvedkrem
    Inneholder: melk, egg, soyalecithin

Torsdag

  • Kremet suppe på brunede rotgrønnsaker, toppet med bacon og friske urter
    Innhold: selleri, melk
  • Stekt kveite på gresskarpure, cruditesalat, kaperssmør, perlespelt fra Holli mølle
    Inneholder: fisk, melk, sulfitt, spelt, sennep
  • Plommepai med vaniljeis fra Stuttreist i Øyer
    Inneholder: egg, hvete, melk

Fredag

  • Pepperbrent laks tataki, ponzusaus, fennikelsalat
    Inneholder: fisk, soya, hvete
  • Kalkunbryst, varm eple-, selleri-, drue- og valnøttsalat, råstekte poteter, estragonsaus, rødkål
    Inneholder: melk, selleri, valnøtter, sennep, sulfitt
  • Vaniljekake med marengs, limekrem og pistasjnøtter
    Inneholder: hvete, egg, melk, pistasjnøtter

Lørdag

  • Varmrøkt kamskjell, appelsincouscous, Rørosrømme, brent purreolje
    Inneholder: bløtdyr, hvete, melk
  • Langstekt flatbiff av elg fra Østerdalen, grilla elgbratwurst, baconpannekake med blåbær,
    honningglaserte rotgrønnsaker, kremet portvinssaus, rotfruktchips
    Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt, hvete, rug, egg
  • Japansk ostekake med bærkompott
    Inneholder: melk, hvete, egg

Søndag

  • Klassisk kremet fiskesuppe med dill. Servert med brød og smør
    Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, fisk, sulfitt, selleri, sennep
  • Stykker av svineknoke braisert i Skomt brown ale fra Grimaas, rotmos, tyttebærglasert
    rødkål og epler. «Små gule eple» fra Sel delikatessepotet, ølsjy
    Inneholder: bygg, melk, selleri, sennep
  • Rørosyoghurtmousse, honning, rista havre- & solsikke, mandler
    Inneholder: melk, mandler, havre

Partallsuker

Mandag

  • Varmrøkt reinsdyr flatbiff, salat, grønnertpure med timian, sylta rødløksgele
    Inneholder: sennep, sulfitt, melk
  • Ovnsbakt laks, spinatgnocchi, Pecorino, grilla paprika og purre, hvitvinssaus med urter og
    ørretrogn
    Inneholder: fisk, melk, sulfitt, sennep, selleri
  • Bringebærkrem med lakrisis fra Stuttreist og kakaosmuler
    Inneholder: melk, egg, soyalecithin

Tirsdag

  • Gresskar- & kikertkrem, stekt blomkål, granateple, korianderspirer fra Ringsaker
    Inneholder: sesam
  • Bryst av Hovelsrudkylling, tomatiserte grønnsaker, polentakake, basilikumolje
    Inneholder: selleri, melk
  • Fløtepudding med melkesjokolade, karamelliserte nøtter
    Inneholder: melk, soyalecithin, hasselnøtter, valnøtter, pistasjnøtter, mandler

Onsdag

  • Røkt makrellsalat, papadums, salat, sukkererter
    Inneholder: fisk, egg, melk
  • Fivespicekrydra lammemørbrad, gulrotpure med spisskummen, sautert brokkoli, lammesjy
    med anis og hoisinsaus, fondantpotet
    Inneholder: melk, soya, hvete, sesam, sulfitt, sennep
  • Tindvedmousse, sjokoladekrem av Valrhona Manjari, tyttebærtapioka
    Inneholder: melk, egg, soyalecithin

Torsdag

  • Kremet skogsoppsuppe med smørstekte kantareller
    Inneholder: melk, selleri
  • Dampa torsk, misosmørsaus, mandelpure, smørdampa gulrot og edamamebønner
    Inneholder: melk, sulfitt, soya
  • Vannbakkels med einebærskorpe, blåbærkompott og pisket krem
    Inneholder: melk, hvete, egg

Fredag

  • Rødbetcarpaccio med lime, koriander og sesamolje. Chevre fra Haukeli
    Inneholder: sesam, geitemelk
  • Gochujang- & honningglasert andebryst fra Norsk Gårdsand, selleripure, aspargesbønner
    og Gochujangsjy. «Små røde eple» fra Sel delikatessepotet
    Inneholder: soya, melk, selleri, sennep
  • Gateaux marcel, sorbet av bringebær fra Moe, sitronsmuler
    Inneholder: egg, soyalecithin, melk, hvete

Lørdag

  • Hjemmegravet ørret på rugbrød, salat, wasabirømme
    Inneholder: fisk, melk, rug, bygg, hvete, sennep
  • Helstekt ytrefilet av ungt kjøttfe, byggrynsrisotto på bygg fra Skjåk, brokkolini, urtetomat,
    gulrot- & estragonsjy
    Inneholder: melk, sulfitt, selleri, bygg
    Tjukkmjølkspudding med sylta multer og kokos
    Inneholder: egg, melk

Søndag

  • Gratinert fransk løksuppe
    Inneholder: bygg, hvete, rug, melk, sulfitt
  • Einebærglasert røkt svinekam på bønnecassoulet, padron paprika, duchessepotet
    Inneholder: selleri, melk, sennep, egg
  • Kryddersylta bær med Rørosrømmekrem, hippen
    Inneholder: melk, hvete, egg