3-retters middag serveres hver dag kl. 18:30 (fra og med januar 2026)
kr. 550,- pr person. Barn 5-15 år halv pris.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.
Book bord HER
Oddetallsuker
Mandag
- Andebryst fra Norsk Gårdsand, sprø kålsalat med appelsin, Rørosrømme, sylta rød
delikatesseløk
Inneholder: soya, melk, sennep, sulfitt - Dampa ørret på fusilli Alfredo, med squash, paprika og sukkererter, ertepure
Inneholder: fisk, melk, hvete, sulfitt - Riskrem, brunostkaramell, krokan
Inneholder: melk, mandler
Tirsdag
- Agurkrulade fylt med ørret- & laksemousse, gulrot-, appelsin- og ingefærpure, salat
Inneholder: fisk, melk, sennep - Finnbiff med mandelpotetpure, rørte tyttebær, rosenkål
Inneholder: melk, sulfitt - Karamellpudding med krem
Inneholder: melk, egg
Onsdag
- Grava storfe ytrefilet, hurtigsylta grønnsaker, estragonmajones, parmesanchips
Inneholder: melk, sennep, egg - Kålrotbiff og grillet portobellosopp bakt i grønnsakkraft, pastinakkpure, brokkoli, timian- &
kålsjy, småpoteter fra Sel
Inneholder: selleri, melk, sennep, sulfitt - Sjokolademousse, kakaosmuler, sprø honningkake, tindvedkrem
Inneholder: melk, egg, soyalecithin
Torsdag
- Kremet suppe på brunede rotgrønnsaker, toppet med bacon og friske urter
Innhold: selleri, melk - Stekt kveite på gresskarpure, cruditesalat, kaperssmør, perlespelt fra Holli mølle
Inneholder: fisk, melk, sulfitt, spelt, sennep - Plommepai med vaniljeis fra Stuttreist i Øyer
Inneholder: egg, hvete, melk
Fredag
- Pepperbrent laks tataki, ponzusaus, fennikelsalat
Inneholder: fisk, soya, hvete - Kalkunbryst, varm eple-, selleri-, drue- og valnøttsalat, råstekte poteter, estragonsaus, rødkål
Inneholder: melk, selleri, valnøtter, sennep, sulfitt - Vaniljekake med marengs, limekrem og pistasjnøtter
Inneholder: hvete, egg, melk, pistasjnøtter
Lørdag
- Varmrøkt kamskjell, appelsincouscous, Rørosrømme, brent purreolje
Inneholder: bløtdyr, hvete, melk - Langstekt flatbiff av elg fra Østerdalen, grilla elgbratwurst, baconpannekake med blåbær,
honningglaserte rotgrønnsaker, kremet portvinssaus, rotfruktchips
Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt, hvete, rug, egg - Japansk ostekake med bærkompott
Inneholder: melk, hvete, egg
Søndag
- Klassisk kremet fiskesuppe med dill. Servert med brød og smør
Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, fisk, sulfitt, selleri, sennep - Stykker av svineknoke braisert i Skomt brown ale fra Grimaas, rotmos, tyttebærglasert
rødkål og epler. «Små gule eple» fra Sel delikatessepotet, ølsjy
Inneholder: bygg, melk, selleri, sennep - Rørosyoghurtmousse, honning, rista havre- & solsikke, mandler
Inneholder: melk, mandler, havre
Partallsuker
Mandag
- Varmrøkt reinsdyr flatbiff, salat, grønnertpure med timian, sylta rødløksgele
Inneholder: sennep, sulfitt, melk - Ovnsbakt laks, spinatgnocchi, Pecorino, grilla paprika og purre, hvitvinssaus med urter og
ørretrogn
Inneholder: fisk, melk, sulfitt, sennep, selleri - Bringebærkrem med lakrisis fra Stuttreist og kakaosmuler
Inneholder: melk, egg, soyalecithin
Tirsdag
- Gresskar- & kikertkrem, stekt blomkål, granateple, korianderspirer fra Ringsaker
Inneholder: sesam - Bryst av Hovelsrudkylling, tomatiserte grønnsaker, polentakake, basilikumolje
Inneholder: selleri, melk - Fløtepudding med melkesjokolade, karamelliserte nøtter
Inneholder: melk, soyalecithin, hasselnøtter, valnøtter, pistasjnøtter, mandler
Onsdag
- Røkt makrellsalat, papadums, salat, sukkererter
Inneholder: fisk, egg, melk - Fivespicekrydra lammemørbrad, gulrotpure med spisskummen, sautert brokkoli, lammesjy
med anis og hoisinsaus, fondantpotet
Inneholder: melk, soya, hvete, sesam, sulfitt, sennep - Tindvedmousse, sjokoladekrem av Valrhona Manjari, tyttebærtapioka
Inneholder: melk, egg, soyalecithin
Torsdag
- Kremet skogsoppsuppe med smørstekte kantareller
Inneholder: melk, selleri - Dampa torsk, misosmørsaus, mandelpure, smørdampa gulrot og edamamebønner
Inneholder: melk, sulfitt, soya - Vannbakkels med einebærskorpe, blåbærkompott og pisket krem
Inneholder: melk, hvete, egg
Fredag
- Rødbetcarpaccio med lime, koriander og sesamolje. Chevre fra Haukeli
Inneholder: sesam, geitemelk - Gochujang- & honningglasert andebryst fra Norsk Gårdsand, selleripure, aspargesbønner
og Gochujangsjy. «Små røde eple» fra Sel delikatessepotet
Inneholder: soya, melk, selleri, sennep - Gateaux marcel, sorbet av bringebær fra Moe, sitronsmuler
Inneholder: egg, soyalecithin, melk, hvete
Lørdag
- Hjemmegravet ørret på rugbrød, salat, wasabirømme
Inneholder: fisk, melk, rug, bygg, hvete, sennep - Helstekt ytrefilet av ungt kjøttfe, byggrynsrisotto på bygg fra Skjåk, brokkolini, urtetomat,
gulrot- & estragonsjy
Inneholder: melk, sulfitt, selleri, bygg
Tjukkmjølkspudding med sylta multer og kokos
Inneholder: egg, melk
Søndag
- Gratinert fransk løksuppe
Inneholder: bygg, hvete, rug, melk, sulfitt - Einebærglasert røkt svinekam på bønnecassoulet, padron paprika, duchessepotet
Inneholder: selleri, melk, sennep, egg - Kryddersylta bær med Rørosrømmekrem, hippen
Inneholder: melk, hvete, egg
