3-retters middag serveres hver dag kl. 18:30 (fra 30. juni)
kr. 515,- pr person. Barn 5-15 år halv pris.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.
Book bord HER

Mandag

  • Tomat & jordbærsalat med Rustikktomater fra Hanasand, rødløk og Haukelichevre
    Inneholder: geitemelk, sulfitt
  • Skinnstekt røye med dillpoteter, rømmesaus, dillolje, brokkolini, fennikel- eple- & rødkålsalat
    Inneholder: fisk, sulfitt, sennep, selleri, melk
  • Sjokolade- og appelsinmousse, salt karamellpopcorn og einebærskum
    Inneholder: egg, melk, soyalecithin

    Tirsdag
  • Rømmegrøt fra Heidal ysteri, solbærgele, bruna smør, tørka fenalår fra Bjorli. Kornblom
    Inneholder: melk, hvete
  • Andebryst fra Norsk Gårdsand, honningstekte rotgrønnsaker, kremet polenta, lettrøkt, tindvedgastrique
    Inneholder: sulfitt, melk
  • Rabarbrasuppe med vaniljeis fra Stuttreist i Øyer, jordbærtuille
    Inneholder: egg, melk, hvete

    Onsdag
  • Rugvaffelhjerte med røkelaks fra Isfjord, salat, sitronmajones, gresskarkjerner, grønnolje
    Inneholder: fisk, egg, sennep, rug, hvete
  • Braisert stuttribbe av storfe på potetpure, pepperrotkrem, lun tomat og rosmarinsalat, grilla spisskål, rødvinssaus
    Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk
  • Tjukkmjølkspudding med rørte jordbær og løpstikkemarengs
    Inneholder: egg, melk

    Torsdag
  • Fennikel- & rosmarinsuppe med Rørosrømme. Lakris- & sesamgrissini
    Inneholder: melk, sulfitt, hvete, sesam
  • Skinnstekt lysing med saltbakt sellerirot og grønnkål. Ndujaolje, hvitvinssaus og rødbetscouscous
    Inneholder: fisk, melk, sulfitt, sennep, hvete
  • Svele med Nyrkrem, Huldreost fra Avdem, karamelliserte nøtter
    Inneholder: egg, melk (upasteurisert), mandler, cashewnøtter, valnøtter, hasselnøtter, pistasjnøtter

    Fredag
  • Deletallerken med fenalår fra Bjorli, vellagret coppaskinke fra Tind. Aasengpølsa, geitepølse fra Heidal, Afrodite fra Thorbjørnrud ysteri, kapers, oliven og focaccia
    Inneholder: melk fra får og geit, egg, hvete
  • Urtebakt lår av økologisk Hovelsrudkylling fra Næs, morkelsaus, smørdampa neper, purre & gulrot, småpoteter
    Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk
  • Gateau Marcel, sjokoladekake med sorbet av bringebær fra Moe Gård, kakaosmuler
    Inneholder: egg, soyalecithin, melk

    Lørdag
  • Sjøkrepssuppe med dampa kveite og blåskjell, mikrogrønt fra Ringsaker
    Inneholder: skalldyr, fisk, bløtdyr, sennep, melk, sulfitt, selleri
  • Helstekte stykker av ungt kjøttfe, marsalasaus, pastinakkpure, aspargesbønner, fondantpotet
    Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk
  • Solbærmousse, rømmegrøtchips, kaneltapioka
    Inneholder: egg, melk, hvete

    Søndag
  • Røkt makrellsalat med brønnkarse og sitron, på rugbrød
    Inneholder: egg, melk, fisk, rug, hvete
  • Eple- & chiliglasert svinenakke på byggrynsrisotto, asparges og stekt blomkål, eplesjysaus
    Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, melk, bygg
  • Kryddersylta bær med Rørosrømmekrem, hippen
    Inneholder: melk, hvete, egg