3-retters middag serveres hver dag kl. 18:30, kr. 515,- pr person.
Halv pris på middag for barn mellom 4-16 år.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.
Book bord HER.

Mandag

  • Speketallerken med lokal spekeskinke, fenalår og spekepølse. Servert med nypotetsalat, lettpiska
    Rørosrømme, flatbrød fra Ødegaarden bakeri
    Inneholder: melk, sennep, hvete, rug, bygg
  • Skinnstekt Sirdalsørret på tagliatelle med sitronsaus, asparges, sukkererter, sherrytomater, Sæterost fra Brimi sæter
    Inneholder: fisk, hvete, melk, egg
  • Rabarbra med yoghurtskum, rista havre, kornblom
    Inneholder: melk, havre

Tirsdag

  • Grilla kamskjell med gulrot-, & koriandersuppe, rømmeskum
    Inneholder: bløtdyr, melk, soyalecithin
  • Ragu av storfe høyrygg på potetpure. Pepperrotkrem, Pecorino, mikrogrønt fra Tyt Uttu
    Inneholder: melk av ku og sau, selleri, sennep, sulfitt
  • Friske jordbær med vaniljeis fra Stuttreist, løpstikkemarengs
    Inneholder: melk, egg

Onsdag

  • Hjemmelaget potetlefse med urterømme, salat og røkelaks fra Isfjord, kimchi-sesam
    Inneholder: melk, hvete, rug, fisk, soya, sesam
  • Posjert Liveche kylling, smørdampa neper, purre & gulrøtter, småpoteter, sprøtt kyllingskinn, estragonsaus
    Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt
  • Brunostisparfait, krydderkake, solbærcloud
    Inneholder: melk, egg, soyalecithin, mandler, hvete

Torsdag

  • Heit viltbuljong med smak av einebær. Servert med reinsdyr fra Arv, nudler, egg, vårløk og løpstikke
    Inneholder: hvete, durumhvete, egg, soya, sulfitt
  • Urtebakt breiflabb, rødbet-couscous, hvitvinssaus, brokkolini, lun grilla agurk
    Inneholder: fisk, hvete, rug, bygg, melk, sulfitt, sennep
  • Bringebærkrem med krakelerte sitronkjeks, lakrisis fra Stuttreist i Øyer
    Inneholder: melk, hvete, egg, soyalecithin

Fredag

  • Akevitt- & limemarinert kveite, rosepepper, potet og chili. Salat, papadums
    Inneholder: fisk
  • Hoisin-glasert bryst av and fra Norsk Gårdsand, kålrotfondant, sauterte grønnsaker, kremet polenta, plommesaus
    Inneholder: soya, sesam, selleri, hvete, melk, sulfitt
  • «Mor Monsen» med einer og tyttebær, genever- & vaniljekrem
    Inneholder: melk, hvete, egg, soyalecithin

Lørdag

  • Røkt rødbettartar, salat, estragonmajones, rugsmuler, chevre fra Haukeli
    Inneholder: rug, bygg, hvete, melk fra geit, egg, sennep
  • Striploin av ungt kjøttfe, pastinakkpure, sherrymarinert sjampinjonger, ovnsstekt blomkål, rødvinssjy, dauphinoise potet
    Inneholder: melk, sulfitt, fisk (ansjos), bygg, sennep
  • Tjukkmjølkspudding, sitrussalat, knuste havreflarn
    Inneholder: melk, havre, hvete

Søndag

  • Sommerlig salat med einebærsylta og grilla kylling, perlespelt fra Holli mølle, rustikktomater fra Hanasand, nypoteter, egg, dillyoghurt
    Inneholder: spelt, melk, egg
  • Helstekt svinekam på aubergine- & paprikapure, grilla spisskål, mango- & chilisalsa, fondantpotet
    Inneholder: melk, selleri
  • Gateau Marcel, sjokoladekake med sorbet av bringebær fra Moe Gård, kakaosmuler
    Inneholder: egg, soyalecithin, melk, hvete

Annen servering se HER.