3-retters middag serveres hver dag kl. 18:30, kr. 515,- pr person.
Halv pris på middag for barn mellom 4-16 år.
Bord til middag må bookes innen kl. 17:00 samme dag.
Book bord HER.
Mandag
- Speketallerken med lokal spekeskinke, fenalår og spekepølse. Servert med nypotetsalat, lettpiska
Rørosrømme, flatbrød fra Ødegaarden bakeri
Inneholder: melk, sennep, hvete, rug, bygg - Skinnstekt Sirdalsørret på tagliatelle med sitronsaus, asparges, sukkererter, sherrytomater, Sæterost fra Brimi sæter
Inneholder: fisk, hvete, melk, egg - Rabarbra med yoghurtskum, rista havre, kornblom
Inneholder: melk, havre
Tirsdag
- Grilla kamskjell med gulrot-, & koriandersuppe, rømmeskum
Inneholder: bløtdyr, melk, soyalecithin - Ragu av storfe høyrygg på potetpure. Pepperrotkrem, Pecorino, mikrogrønt fra Tyt Uttu
Inneholder: melk av ku og sau, selleri, sennep, sulfitt - Friske jordbær med vaniljeis fra Stuttreist, løpstikkemarengs
Inneholder: melk, egg
Onsdag
- Hjemmelaget potetlefse med urterømme, salat og røkelaks fra Isfjord, kimchi-sesam
Inneholder: melk, hvete, rug, fisk, soya, sesam - Posjert Liveche kylling, smørdampa neper, purre & gulrøtter, småpoteter, sprøtt kyllingskinn, estragonsaus
Inneholder: melk, selleri, sennep, sulfitt - Brunostisparfait, krydderkake, solbærcloud
Inneholder: melk, egg, soyalecithin, mandler, hvete
Torsdag
- Heit viltbuljong med smak av einebær. Servert med reinsdyr fra Arv, nudler, egg, vårløk og løpstikke
Inneholder: hvete, durumhvete, egg, soya, sulfitt - Urtebakt breiflabb, rødbet-couscous, hvitvinssaus, brokkolini, lun grilla agurk
Inneholder: fisk, hvete, rug, bygg, melk, sulfitt, sennep - Bringebærkrem med krakelerte sitronkjeks, lakrisis fra Stuttreist i Øyer
Inneholder: melk, hvete, egg, soyalecithin
Fredag
- Akevitt- & limemarinert kveite, rosepepper, potet og chili. Salat, papadums
Inneholder: fisk - Hoisin-glasert bryst av and fra Norsk Gårdsand, kålrotfondant, sauterte grønnsaker, kremet polenta, plommesaus
Inneholder: soya, sesam, selleri, hvete, melk, sulfitt - «Mor Monsen» med einer og tyttebær, genever- & vaniljekrem
Inneholder: melk, hvete, egg, soyalecithin
Lørdag
- Røkt rødbettartar, salat, estragonmajones, rugsmuler, chevre fra Haukeli
Inneholder: rug, bygg, hvete, melk fra geit, egg, sennep - Striploin av ungt kjøttfe, pastinakkpure, sherrymarinert sjampinjonger, ovnsstekt blomkål, rødvinssjy, dauphinoise potet
Inneholder: melk, sulfitt, fisk (ansjos), bygg, sennep - Tjukkmjølkspudding, sitrussalat, knuste havreflarn
Inneholder: melk, havre, hvete
Søndag
- Sommerlig salat med einebærsylta og grilla kylling, perlespelt fra Holli mølle, rustikktomater fra Hanasand, nypoteter, egg, dillyoghurt
Inneholder: spelt, melk, egg - Helstekt svinekam på aubergine- & paprikapure, grilla spisskål, mango- & chilisalsa, fondantpotet
Inneholder: melk, selleri - Gateau Marcel, sjokoladekake med sorbet av bringebær fra Moe Gård, kakaosmuler
Inneholder: egg, soyalecithin, melk, hvete
Annen servering se HER.
![](https://www.rustadhotel.no/wp-content/uploads/2024/05/Bilde-14.06.2024-15-09-23-1024x768.jpg)