Servitør

Vi søker deg som er engasjert og positiv og som liker å jobbe med mennesker. Du liker å ta i et tak, er selvstendig og god til å kommunisere med mennesker, samtidig som du jobber godt i team. Opplæring vil bli gitt. Stillingen innebærer frokost, lunsj og middagsvakter. Lunsjvakter i mindre grad sommerstid, og i større grad i høst og vintersesongen. Stillingen vil innebære helger, kvelds-jobbing, og delte skift (f. eks frokost og middag). Høytider som jul og påske er høysesong for hotellet og arbeid i disse periodene må påregnes.

Stillingen er 50 % i sommersesongen og 100% i vintersesongen

Ønsket tiltredelse er 1. juli 2024. Hotellet kan tilby hybler til ansatte ved behov.
Søknadsfrist snarest, søknader behandles fortløpende.

Spørsmål om stillingen:
Øyvind Aalstad-Johansen
F&B manager
Telefon: 62336464

Søk her: [email protected]