Personvern

Rustad Hotell og Fjellstue («vi») respekterer ditt personvern og behandler personopplysninger som behandlingsansvarlig i samsvar med personopplysningsloven. Disse vilkårene gir deg informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg.

Hvilke opplysninger vi behandler og hvordan vi bruker dem

Vi behandler besøksopplysninger. Dette er opplysninger som serveren genererer automatisk når noen besøker vårt nettsted. Dette omfatter typisk hvilke sider som er lastet ned, tidspunkt, hvilken side du kom fra, IP-adresse, type enhet (f.eks. iPhone), type nettleser og operativsystem. Besøksopplysninger brukes anonymisert, for det formål å drifte og videreutvikle nettsidene.

Dersom du fyller inn informasjon i registreringsskjemaer vil vi også behandle de opplysninger som du fyller inn i registreringsskjemaene. Disse opplysningene brukes til å administrere tjenestene. Din e-postadresse kan brukes til å sende deg reklame dersom du har samtykket til dette eller det for øvrig er tillatt etter norsk lov.

Vi behandler i tillegg dine henvendelser og tilbakemeldinger dersom du frivillig henvender deg til oss, eller gir tilbakemelding om våre nettsider.

Utlevering til tredjeparter

Opplysningene blir utlevert til vår leverandør Dialecta Kommunikasjon AS som hoster websidene til Rustad Hotell og Fjellstue. Dialecta Kommunikasjon AS bruker Webhuset AS som underleverandør på webhosting.

Hvordan oppbevarer vi opplysningene?

Vi har implementert tekniske, fysiske og organisatoriske tiltak for å hindre at personlig data går tapt eller at uvedkommende får tilgang til data. Herunder oppbevarer vi opplysningene kryptert der det er nødvendig.

Besøksopplysninger slettes/anonymiseres løpende. Øvrige opplysninger vi mottar fra deg slettes når vi ikke lenger har behov for å oppbevare dem.

Lenker

Rustadhotel.no inneholder lenker til nettsider som eies og drives av andre. Disse personvernvilkårene gjelder kun rustadhotel.no og vi har ikke ansvar for hvordan dine personopplysninger behandles på eksterne sider.

Endringer

Vi vil publisere endringer i personvernerklæringen på nettsiden. Din fortsatte bruk av nettsiden betyr at du godtar de endrede personvernvilkår. Brukere av nettsiden bør sjekke personvernerklæringen regelmessig.

Rustadhotel.no kan, ved avtale med TripAdvisor, samle og synliggjøre anmeldelser fra brukere som har publisert informasjon på relevante produkter på TripAdvisor. Man har frasagt seg alle rettigheter man måtte ha når man skriver disse brukeranmeldelser. Dine bidrag kan fritt brukes, kopieres, distribueres og publiseres i alle medier, og på alle måter, uten din tillatelse. Se TripAdvisors vilkår og merknader for webområdet,personvernbestemmelser og retningslinjer for informasjonskapsler.

Rustad Hotell og Fjellstue redigerer ikke brukeranmeldelser publisert på TripAdvisor, og kan ikke holdes ansvarlige for disse anmeldelsene, eller annen bruk, distribusjon eller republisering av disse. Rustad Hotell og Fjellstue verken bekrefter eller avkrefter meninger eller holdninger uttrykt i brukeranmeldelser. Alle beslutninger tatt med grunnlag i anmeldelser eller kommentarer på rustadhotel.no, gjøres på egen regning.

Cookies

Vi bruker cookies (informasjonskapsler). Dette er datapakker som lagres på din enhet.Våre cookies brukes for å tilpasse nettsidene til din bruk og dine innstillinger, samt til å gjennomføre anonymiserte undersøkelser om brukeratferd på nettsidene og registrere antall besøkende. Cookies kan også brukes til brukerrettet markedsføring i samsvar med gjeldende lovgivning.

Vi bruker følgende cookies:
Sesjonsavhengige cookies brukes for å registrere at en bruker er inne på sidene våre, og hvilke valg hun gjør. Faste informasjonskapsler (cookies) bruker vi for at du skal slippe å endre noen faste innstillinger hver gang du besøker vårt nettsted (for eksempel språk).
De fleste faste informasjonskaplser har en utløpsdato, og vil slettes automatisk etter en gitt periode. 3. parts cookies bruker vi for å innhente generell statistikk om besøk på våre nettsider (for eksempel Google Analytics). Du kan i din nettleser velge å avvise cookies. Gjennom en funksjon i din nettleser velger du også om/når du vil slette cookies.

Drift av hotellet

For å kunne administrere hotellbookinger og tilby overnatting til våre gjester er det nødvendig for oss å behandle blant annet navn, adresse fødselsdato, detaljer om overnattingen (navn på rom, pris, betalingsmåte, antall døgn, antall gjester osv), passnummer (kun for gjester med registrert adresse i utlandet), arbeidsgiver (i forbindelse med jobbreise).

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovpålagte plikter vi har, f.eks. pålegger bokføringsloven oss å oppbevare detaljert kjøpshistorikk i fem år.
Videre vil vi slette personopplysninger om deg dersom du ber oss om det, med mindre vi har et rettslig grunnlag eller en lovpålagt plikt til å oppbevare personopplysningene videre.

Får andre tilgang til dine personopplysninger?

Ubetalte fordringer vil bli oversendt til inkassoselskaper. Videre vil vi dele dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig for å oppfylle våre rettslige forpliktelser.
Utover dette vil vi ikke dele dine personopplysninger med andre virksomheter med mindre du samtykker til dette.

Informasjonssikkerhet

Vi tar informasjonssikkerhet på alvor og har etablert passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysningers integritet, tilgjengelighet og integritet. Tilgangen til dine personopplysninger er begrenset til ansatte som har et tjenstlig behov for slik tilgang. Vi vil gi opplæring til ansatte og tredjeparter der dette er relevant, for å fremme bevissthet om våre retningslinjer og rutiner for personvern.

Bruk av databehandlere

Rustad Hotel & Fjellstue inngår databehandleravtale med alle virksomheter som behandler personopplysninger på vegne av oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen.

Rettigheter

Du har rett til innsyn, korrigering eller sletting av personopplysninger eller begrensning av behandlingen som gjelder deg selv. Under visse forutsetninger har du også rett til å protestere mot behandlingen. Videre kan du til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger.
Du har også rett til ikke å være gjenstand for en avgjørelse som utelukkende er basert på automatisert behandling som har rettsvirkning for, eller på annen måte i betydelig grad, påvirker deg.

Endringer

Dersom vi foretar endringer i denne personvernerklæringen, vil endringene bli publisert på denne nettsiden 14 dager før de iverksettes.

Spørsmål eller kommentarer

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på karianne@rustadhotel.no .